Bedrijfs logo van unive

Unive

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Unive

Univé is een verzekeraar die zich richt op particulieren en bedrijven. Het bedrijf heeft geen winstoogmerk en is een coöperatie, wat betekent dat het belang van de leden voorop staat. Met meer dan 1,7 miljoen trouwe leden is Univé een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen.

Univé biedt een breed scala aan verzekeringen aan, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen, huisdierenverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen. Bij de autoverzekeringen heeft u de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen, zodat u precies de dekking krijgt die u nodig heeft. Daarnaast staat Univé bekend om zijn uitstekende service.

Een van de voordelen van Univé is het Voordeel van Samen. Dit is een community voor Univé-leden, waarbij u direct gebruik kunt maken van aantrekkelijke kortingen en samen mooie momenten kunt beleven. Met elkaar krijgen we meer voor elkaar, is het motto van Voordeel van Samen.

Bij Univé kunt u veel zaken zelf online regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een zorgdeclaratie indienen, een schade melden of de status van een schade inzien, een wijziging doorgeven, een afspraak maken, uw verzekeringen inzien en uw postvak bekijken. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice van Univé of een van de Univé-winkels bezoeken.

Univé heeft ook een blog waarop regelmatig inspirerende verhalen en blogs worden geplaatst. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Al met al is Univé een betrouwbare verzekeraar die zich richt op het belang van zijn leden. Met een breed scala aan verzekeringen, uitstekende service en de mogelijkheid om veel zaken zelf online te regelen, is Univé een goede keuze voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een verzekeraar die met hen meedenkt.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews