Bedrijfs logo van abn amro verzekeringen

Abn amro verzekeringen

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Abn amro verzekeringen

ABN AMRO is een Nederlandse bank die een breed scala aan financiële producten en diensten aanbiedt. Ze richten zich op zowel particuliere klanten als zakelijke klanten, en bieden ook private banking-diensten aan voor vermogende klanten.

Voor particuliere klanten biedt ABN AMRO verschillende betaal- en creditcardopties. Ze hebben verschillende soorten bankrekeningen, waaronder een gezamenlijke rekening, een studentenrekening en een kinderrekening. Klanten kunnen ook een creditcard aanvragen bij ABN AMRO. Daarnaast biedt de bank verschillende soorten leningen aan, zoals persoonlijke leningen en leningen voor auto's, verbouwingen en verduurzaming. Voor klanten die willen beleggen, biedt ABN AMRO begeleid beleggen, zelf beleggen en vermogensbeheer aan. Ze hebben ook verschillende spaarrekeningen en bieden verzekeringen aan, zoals autoverzekeringen, inboedelverzekeringen en reisverzekeringen.

Voor zakelijke klanten biedt ABN AMRO zakelijke rekeningen en leningen aan. Ze hebben ook verzekeringen voor bedrijven, en bieden ondersteuning aan ondernemers op verschillende gebieden, zoals financiering en pensioenplanning. Voor vermogende klanten biedt ABN AMRO private banking-diensten aan. Dit omvat het beheren en beleggen van vermogen, advies en financiële planning op maat.

ABN AMRO heeft ook een online bankieren platform genaamd Mijn ABN AMRO. Hiermee kunnen klanten hun bankzaken online regelen, zoals het bekijken van hun saldo, het doen van betalingen en het aanpassen van hun gegevens. Ze bieden ook een mobiele app aan waarmee klanten hun bankzaken onderweg kunnen regelen.

Wat betreft duurzaamheid, heeft ABN AMRO verschillende initiatieven en beleidsmaatregelen om bij te dragen aan een duurzamere wereld. Ze streven naar een klimaatneutrale balans in 2030 en hebben doelen gesteld met betrekking tot het verminderen van hun CO2-uitstoot en het financieren van duurzame projecten.

Al met al biedt ABN AMRO een breed scala aan financiële producten en diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Ze hebben een online bankieren platform en een mobiele app om het gemakkelijk te maken voor klanten om hun bankzaken te regelen. Ze hebben ook aandacht voor duurzaamheid en streven naar een duurzamere wereld.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews