Bedrijfs logo van florrèl

Florrèl

Omschrijving bedrijf

Over Florrèl

Florrèl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van het ultieme hotelgevoel in jouw huis. Ze bieden een breed assortiment aan beddengoed, zoals dekbedovertreksets, hoeslakens, kussens, dekbedden en badgoed.

Wat Florrèl uniek maakt, is hun exclusieve Portugese weeftechniek genaamd Ondotex™. Deze techniek zorgt ervoor dat de stof van de dekbedovertrekken en kussenslopen een warme en een frisse zijde heeft. Kleine labeltjes en een tonale kleurverschil geven aan welke zijde warmer of frisser aanvoelt. Hierdoor kun je zelf kiezen welke zijde je het meest behaaglijk vindt.

Daarnaast biedt Florrèl dekbedden met een optimale temperatuurregulatie. De tijk van het dekbed is gemaakt van 100% organisch katoen en de vulling bestaat uit TENCEL™ en DACRON 0% vezels. Dit zorgt voor een ideaal slaapklimaat met optimale ventilatie.

Florrèl heeft ook enkele nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment, zoals dekbedovertreksets, lente- en herfst dekbedden, washandjes, hoeslakens, handdoeken en 4-seizoenen dekbedden. Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals TENCEL™ en organisch katoen.

Wat Florrèl onderscheidt van andere bedrijven is dat ze over alles hebben nagedacht. Ze streven naar continue verbetering van slaapcomfort en duurzaamheid. Al hun producten worden handgemaakt in Europa, met name in Portugal en Duitsland. Ze maken gebruik van innovatieve oplossingen om het bed snel op te maken, zoals instopstroken en slimme bevestigingen van dekbedden en overtrekken.

Florrèl hecht ook veel waarde aan het gebruik van de mooiste, natuurlijke stoffen en een premium afwerking. Ze zijn zelfs prijswinnend duurzaam gemaakt. Bij Florrèl kun je dus met vertrouwen een betere dag tegemoet slapen, zowel voor jezelf als voor de wereld.

Klanten zijn zeer tevreden over de producten van Florrèl. Ze prijzen de comfortabele kussens, het zachte beddengoed en het heerlijke slaapcomfort. Klanten waarderen ook de snelle levering en de hygiënische extra bescherming van de kussens.

Kortom, Florrèl is een betrouwbaar bedrijf dat hoogwaardig beddengoed aanbiedt om het ultieme hotelgevoel in jouw huis te creëren. Met hun exclusieve weeftechniek en aandacht voor detail zorgen ze voor een optimale slaapervaring. Daarnaast hechten ze veel waarde aan duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke materialen.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews