Clicky

Wat vind je van expert.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over expert.nl

Ervaringen en reviews

J. Kloosterhuis

Telefonisch een strijkijzer die ik binnen de wettelijke termijn van 14 dagen retourneren.

Helaas zeer onbeleefd geholpen bij het retourneren van een strijkijzer. In plaats tot een nette oplossing te komen ben ik op een zeer onvriendelijk manier te woord gestaan. Hierdoor ben ik nu genoodzaakt om met Expert zelf contact op te nemen. Erg jammer..

Is expert.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij expert.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. expert.nl is actief in de categorie elektronica en technologie en verder ook te vinden in de subcategorie computers en telefoons.

Waarom kiezen voor expert.nl?

Je kunt gerust bij expert.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met expert.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van expert.nl.

Jouw ervaringen en review over expert.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij expert.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over expert.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt expert.nl overzichzelf?

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. drie kernwaarden waarmee expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. het zit in het dna van expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. dat doet expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. en dankzij 140 winkels door heel nederland en een landelijke webwinkel is expert altijd vertrouwd dichtbij. dat maakt expert uniek. elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service. Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Dat doet Expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.