Bedrijfs logo van comfortparking

Comfortparking

5.0

1 reviews

Omschrijving bedrijf

Voor je vakantie of reis je auto parkeren bij Schiphol Airport zelf is niet altijd mogelijk door dat de parkings op Schiphol volgeboekt zijn. Of je wil goedkoper parkeren dan bij de luchthaven zelf. Dan is het een goed idee om uit te wijken naar parkings rondom Schiphol, zoals Comfort parking. Lees op deze pagina alles over de tarieven, werkwijze, ervaringen en reviews en contact mogelijkheden met Comfort Parking.

Simpel en goedkoop parkeren

Comfort Parking biedt de volgende parkeer diensten aan: shuttle parkeren, combi parkeren of valet parkeren.
Shuttle parkeren is een parkeervorm waarbij je zelf naar het parkeer terrein van Comfort Parking rijdt, vanaf daar brengen zij jou en andere reizigers met een shuttle busje naar de luchthaven. Na terugkomst wordt je opgehaald en naar het parkeer terrein van Comfort Parking gebracht waar jouw auto op je wacht.
Combi parkeren is een variant waarbij je op de heen reis naar de vertrekhal rijdt en een medewerker van Comfort Parking zorgt dat jouw auto op hun terrein geparkeerd wordt. Op de terugreis wordt je met de shuttle bus naar het parkeer terrein van Comfort Parking gereden van waar je de reis naar huis kunt voortzetten.
Valet parkeren is de luxere variant, waarbij je op de heen reis direct naar de vertrekhal rijdt en op de terugreis zorgt Comfort Parking dat jouw auto klaar staat zodat jij direct door kan! Vanwege de luxe en gemak van valet parkeren betaal je ook meer. Valet parkeren is ideaal voor zakenreizigers en gezinnen met kleine kinderen die niet lang kunnen wachten of niet willen sjouwen met koffers en bagage.

Voordelen Comfort Parking

Behalve gemak en goedkope parkeer tarieven, biedt Comfort Parking nog veel meer, namelijk:
  • Camera toezicht; 24/7 wordt je auto bewaakt
  • Sleutels behouden; je mag je sleutels meenemen
  • Overdekt parkeren; je auto staat veilig overdekt (als je dat wil)
  • Extra services; je kunt je auto bijvoorbeeld laten wassen!
  • 24/7 bereikbaar; je kunt 24/7 terecht bij Comfort Parking!
  • Lid van stichting Kwaliteitszorg Parkeren (met een veilig gevoel parkeren)

Tarieven Comfort Parking

De tarieven van Comfort Parking zijn scherp en aantrekkelijk. Je kunt altijd extra's bijboeken. Bekijk de site van Comfort Parking voor de actuele diensten en tarieven die ze aanbieden! De tarieven van Comfort parking zijn in vergelijking met de tarieven van Schiphol Airport een stuk aantrekkelijker!

Contact met Comfort Parking

Email adres: [email protected]
T: 020 369 75 03 (klantenservice 08:30 - 17:00)
T: 020 369 75 00 (chauffeur 24/7 bereikbaar)

Adres Comfort Parking

Beech Avenue 66
1119 PW Schiphol-Rijk
KvK: 61105821
BTW: NL854208677B01
BANK: NL96INGB0006293495

Kortingscode Comfort Parking

Er is momenteel geen kortingscode bekend van Comfort Parking.

Comfort Parking betaalmogelijkheden

De parkeerkosten kun je betalen middels Creditcard, iDeal, Bancontact (Mister Cash) of contant ter plaatse.

Reviews Comfort Parking, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij geparkeerd bij Schiphol via Comfort Parking? Hoe is dat bevallen? Heb je lang moeten wachten op de chauffeur? Was de wachtruimte comfortabel? Laat jouw review achter en help toekomstige reizigers een goede parkeer keuze te maken. Zo komen we er samen achter of Comfort Parking een betrouwbare parkeer aanbieder is!

Bedrijfs reviews