Clicky

Parkos

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van parkos. Lees de reviews en bezoek de website https://parkos.nl/.

Wat vind je van parkos?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over parkos. Dit bedrijf is actief in de sector voertuigen en transport en in de subcategorieën: luchthavenparking

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over parkos

Daniel Barnas

Parkeerplaats

Gereserveerd en bij aankomst te horen krijgen dat ze vol zitten en er geannuleerd is zonder mij op de hoogte te brengen.

7 uur geleden gepost

Ganesh

Parkeren

Nooit meer! Heb mijn auto voor een week achtergelaten zonder schade, komen we terug zit er schade achter en zijn niet bereid om de camera beelden te bekijken. Heb alle gesprekken en WhatsApp berichten.

16 dagen geleden gepost

Harrie

Parking Düsseldorf

Parkeren in Düsseldorf? Niet doen via Parkos!! Èén drama, deugt helemaal niets maar dan ook helemaal niets van

about 1 month geleden gepost

Gedupeerde

Kat in de zak

Nooit meer parkeren via Parkos! Hadden parkeerplek in Badhoevedorp (Sloterweg 299) gereserveerd.Moesten uiteindelijk naar Aalsmeerderweg 83 om te parkeren onder andere voorwaarden! 1 daarvan was de sleutel inleveren van je auto.Medewerkers waren niet bereid om water bij de wijn te doen zodat we de autosleutel bij ons konden houden! Mijn vriend weigerde hier te parkeren en reed naar de 1e parkeerplek die we als eerste optie kregen die op de Sloterweg 299 in Badhoevedorp.Daar was niet eens een parkeerterrein van Parkos!!! Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van deze parkeerservice en gewoon geparkeerd op P3 Schiphol.Wel wat duurder maar wel betrouwbaar.Voor ons nooit meer Parkos!

about 1 month geleden gepost

Debby

Parkeerplaats

Verschrikkelijk boek niet grote puinhoop meer dan 1 uur wachten op transver busje heel onaardig personeel je staat met ze alle te wachten de meest brutale hebben de halve wereld bijna knokken voor de transver busje. Nee voor mij nooit meer parkos dusseldorf.

about 1 month geleden gepost

A. Boers

Parkeren Dusseldorf via Parkos

Waardeloos bedrijf. 6 dagen voor vetrek naar Dusseldorf annuleren ze onze parkeerplaats. Geen oplossing niks. Klantenservice onbereikbaar. Verbinding wordt gewoon beïndigd. Nog net elders een reservering kunnen maken voor dubbel tarief. SCHANDALIG!!!!!

about 2 months geleden gepost

Meddy

Valet parking

NOOIT BOEKEN! Valet vip parking geboekt. Auto volledig in elkaar terug gekregen. Mega schade €15.000. 140 km meer op de teller , personeel grote mond. Grote oplichters! Düsseldorf AirPort!

about 2 months geleden gepost

Michail

parking place

I will never use Parkos parking in Dusseldorf airport ever again. it is big mess there. The cars stand too close to each other. After coming home realized I had damage. Called several times, but no one cared. No more Parkos for me.

about 2 months geleden gepost

Lieke

Parking service

Boek nooit een parking bij hen. Oplichters! Parking van 250 euro geboekt, bij aankomst niemand aanwezig, verlaten parkeer terrein telefoon word niet opgepakt, 15 x gebeld. Nu contact gehad met parkos zij geven aan niks te kunnen en willen oplossen. Slechtste service ooit.

about 2 months geleden gepost

Danny Hendrix

Parking plek ( Zaventem )

Wagen met schade terug ontvangen ( "slim" tijdens de afgifte weggehouden ! ) , na klacht en foto's geen enkele reactie ontvangen, daarom geen enkel aanknopingspunt om ook maar iets positiefs te melden ! Mijn advies ; mijd deze aanbieder.

2 maanden geleden gepost

Sanne

jammer dat ik verplicht ben 1 ster te geven, wat mij betreft verdienen ze er geen één !!

DIT HEEFT BETREKKING OP Speed parking....Overschiese Kleiweg 595, 3045 LJ Rotterdam. Onbeschoft behandeling. uitgescholden voor kanker turk ga terug naar de bergen en nog veel meer dit door notebeen door de Eigenaar Rene, nadat dat ik een beklaagt wilde toen over de ophaler Patrick ( erg onverzorgd man en stonk naar drank) die ons niet meer wilde terug brengen.....aub boek niet bij dit bedrijft erg Onprofessioneel en Onbeschoft!!

2 maanden geleden gepost

Jeroen van Druten

parkeerplaats voor een week

Uiterst onbetrouwbaar en gaan op een schandalige manier om met door hun zelf veroorzaakte problemen. Zijn tijdens de parkeerperiode mijn sleutel kwijt geraakt en dat was het. Doen niets om dit op te lossen. Sta je dan midden in de nacht op vliegveld Dusseldorf. Wordt je ook nog verweten dat je geen reservesleutel bij je heb, echt schandalig.

2 maanden geleden gepost

Ingeborg. Ze kennen me inmiddels wel bij Parkos ;-)

16 dagen valetparking maar had net zo goed mn auto zelf langs de kant van de weg kunnen zetten

In 1 woord nooit meer. Je mag hopen dat je je auto na afloop nog onbeschadigd kunt vinden ergens op straat. Bij problemen is Parkos ineens slechts de tussenpersoon.

5 maanden geleden gepost

janssen

valet parking

Parkos regelt via hun website valet parking via express parking. Wat een oplichters zijn dat. Echt ongelooflijk. 150 euro betalen terwijl je geen gehoor krijgt. Pas na 32x bellen! Dan wordt je naar een achteraf industrie terrein gedirigeerd en wordt je naar een half uur met een busje weggebracht. De mensen daar spreken geen of zeer slechts NL. Dus iets regelen gaat niet echt. Of ze willen het niet. Afijn, bovenstaande is niet echt wat er met valet parking bedoeld wordt. Opgehaald worden? Dat kost weer veel bellen en wachten. Na drie kwartier komt dan eindelijk; Een verkeerde auto! Weer tig x bellen met mensen die het allemaal niet willen begrijpen of de telefoon wegdrukken. Wat een drama is dat expressparking. Nooit meer!

5 maanden geleden gepost

Heleen

shuttle parkeren

Onvriendelijk personeel, moesten wachten samen met nog ongeveer 15 personen tot er een busje kwam. Daardoor waren we 20 minuten te laat op het vliegveld. Raar, je moet van te voren precies opgeven met hoeveel personen je komt en hoe laat. Waarom staat er dan maar 1 busje voor 25 man klaar? Terugweg ook lang moeten wachten voordat we opgehaald werden. En dat terwijl er wel steeds busjes van Parkos kwamen om mensen af te zetten en deze vervolgens weer leeg terug reden! waarom namen die ons niet mee?

5 maanden geleden gepost

Judith

Parkeerplaats Brussel Zaventum

Onbetrouwbaar. Vier maanden geleden een parkeerplaats in Brussel gereserveerd, maar 24 uur voor vertrek wordt de parkeerplaats zonder een verklaring geannuleerd. Met de mededeling dat het geld binnen 3 dagen wordt gestort. Voor ons onmogelijk om nog een nieuwe parkeerplaats ergens te vinden. Echt waardeloos!

5 maanden geleden gepost

NvdLNDN

parkeerplaast Brussel gereserveerd

Niet te vertrouwen. Triest. Ruim van te voren een parkeerplaats gereserveerd ...4x een mailtje dat alles geregeld is en dan 12 uur voor vetrek een mailtje.. ach helaas... geannuleerd.. en ook niet te bereiken dus ;-(

5 maanden geleden gepost

Job

Parkeerplek

Grote chaos. Bij terugkomst werd er niet opgenomen. Bij aankomst met taxi, bleek parking overboekt te zijn, waardoor het 3 uur duurde tot we weg waren. Auto’s blokkeerden andere auto’s en de sleutels waren kwijt ⚠️Parkeer niet hier⚠️

5 maanden geleden gepost

Erik

4 dagen met shuttle voor 5 personen

Beste mensen, boek deze parkeerplaats alstublieft niet. Het is 1 groot drama. Zoek goed op de Google reviews voor het juiste beeld. We konden na 3 kwartier wachten op het vliegveld niet eens naar huis omdat we de middelste auto van 9 auto's waren. Uiteindelijk na 9 tupperware bakken met sleutels doorgeploegd te hebben, konden we na 1 1/2uur op huis aan. Shuttle voor 5 personen geboekt. Heenweg geen probleem, terugweg zegt de chauffeur, ik rij met mij eigen auto. 4 personen uit 1 gezin is geen probleem, 5 personen is 10 euro betalen. Noem het maar gerust criminaliteit en corruptie.

5 maanden geleden gepost

Hans hagting

Parkeerplaats

Alsjeblieft alsjeblieft Doe het niet ga niet bij parkos parkeren voor vakantie. De grootste oplichterspraktijken. Ze stelen zelf dingen uit je auto. Onbeschofte mensen. Aub denk na en kies een andere parkeerplaats dan deze parkos

6 maanden geleden gepost

R.Inklaar

18 dan autoreservering bij Eazypark

Nooit via Parkos reserveren!!! Kom je wegens omstandigheden eerder terug is er geen restitutie mogelijk. Via Parkos bij Eazypark in Eindhoven voor 18 dagen gereserveerd, na 8 dagen kwam ik van vakantie terug. Had ik rechtstreeks bij Eazypark gereserveerd was ik in aanmerking gekomen voor €60 restitutie. Bij Parkos doen ze daar niet aan mee. DUS NOOIT MEER VIA PARKOS RESERVEREN!!!!!!!.

7 maanden geleden gepost

Jan

Parkeerterrein Dusseldorp

Parkeerterrein Dusseldorp was waardeloos, puinbaan vol met diepe gaten. Als je vroeg vertrekt of laat terug komt is het pikke donker, je breekt je nek!! Na de parkeerbeurt moet je eerst met de auto door de wasstraat.

7 maanden geleden gepost

VN

Parkeren bij Parkos

3 dagen voor- en op de dag van afgifte meer dan 10 keer gebeld en er werd telkens niet opgenomen. Toen maar een email gestuurd, en daar pas 1 minuut voor afgiftetijd een antwoord gestuurd. Verder op de dag van terugkomst, netjes gebeld toen we op onze baggage aan het wachten waren. Dit moesten we doen, zodat de auto op tijd bij vertrekhal 2-3 zou staan. Wij hebben 1 UUR buiten moeten wachten!! 5x gebeld, telkens met het verhaal dat iemand onderweg was en dat het 11km van schiphol is. (Het is een zondag - amper iemand op de weg, dus hoezo moeten wij dan een UUR buiten wachten?!) Vervolgens komt meneer aan en rijd hij met de neus de stoep op, zo asociaal heb ik nog NOOIT iemand zien doen.

9 maanden geleden gepost

S.botermans

Parkeerplek parkos

Walk and fly Rotterdam airport niet te vinden gebeld maar medewerker wist ons ook niet te begeleiden uiteindelijk op P1 gezet en bij terugkomst gebeld maar wederom lomp behandeld en geen hulp voor ons NOOIT meer parkos

12 maanden geleden gepost

Wout Buesink

Parkeren met Parkos in Düsseldorf

Ruim 2 uur gewacht na retourvlucht. Meerdere malen gebeld, maar ik werd gewoon weggedrukt.

1 jaar geleden gepost

Marianne

Parkeren via Parkos. Niet doen!!

Wat slecht georganiseerd. Ze waren niet op tijd, nadat ik geland was. Ik moest meer dan een uur op mijn auto wachten. Agressief gedrag en ze hebben ongeveer 150km in mijn auto gereden!!

1 jaar geleden gepost

Nicolai

Reservering parkeren eindhoven 10 dagen

Reserveren via de site ging goed en makkelijk, kreeg snel de beschikbare opties te zien en heb de gene gekozen die mij het beste leuk. Parkeren moeten we nog doen dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

2 jaar geleden gepost

Jim

Parkeren schiphol luchthaven

Duidelijke website en parkeren ging vlot en makkelijk. Zeker een aanrader

2 jaar geleden gepost