Bedrijfs logo van camptoo.nl

Camptoo.nl

Omschrijving bedrijf

Over Camptoo.nl

Is camptoo.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij camptoo.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of camptoo.nl een goede en betrouwbare site is. camptoo.nl is actief in de categorie reizen en vakanties en verder ook te vinden in campings en vakantiehuizen.

Waarom kiezen voor camptoo.nl?

Je kunt gerust bij camptoo.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met camptoo.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van camptoo.nl.

Jouw ervaringen en review over camptoo.nl

Hoe heb je het bestellen bij camptoo.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of camptoo.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt camptoo.nl overzichzelf?

Camptoo, de 'airbnb on wheels', is een deelplatform waar men campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar huurt. sinds de lancering van het bedrijf zijn er al meer dan 250.000 overnachtingen geboekt. camptoo is samen met picnic door the next web in 2018 uitgeroepen tot de twee snelst groeiende bedrijven in nederland en was in 2017 rising star in de deloitte technology fast 50. camptoo koppelt niet alleen de eigenaren met de huurders, maar zorgt ook voor al het papierwerk, benodigde verzekeringen, checklist en hulp onderweg.

camptoo heeft als doel mensen in heel europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. dit doen camptoo door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren. zo staan campers en caravans minder vaak stil en hebben meer reizigers een prachtige vakantie.


Camptoo, de 'Airbnb on Wheels', is een deelplatform waar men campers en caravans rechtstreeks bij de eigenaar huurt. Sinds de lancering van het bedrijf zijn er al meer dan 250.000 overnachtingen geboekt. Camptoo is samen met Picnic door The Next Web in 2018 uitgeroepen tot de twee snelst groeiende bedrijven in Nederland en was in 2017 Rising Star in de Deloitte Technology Fast 50. Camptoo koppelt niet alleen de eigenaren met de huurders, maar zorgt ook voor al het papierwerk, benodigde verzekeringen, checklist en hulp onderweg.

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen Camptoo door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren. Zo staan campers en caravans minder vaak stil en hebben meer reizigers een prachtige vakantie.


Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews