Clicky

Anwb Camping

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van anwb camping. Lees de reviews en bezoek de website https://www.anwbcamping.nl/.

Wat vind je van anwb camping?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over anwb camping. Dit bedrijf is actief in de sector reizen en vakanties en in de subcategorieën: campings en vakantiehuizen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over anwb camping

Laura

Stacaravan op camping Du Pont

Probeerde een stacaravan te reserveren, moest hele bedrag betalen, is meteen afgeschreven, toen kreeg ik een melding dat de reservering mislukt is. Hoe krijg ik nu mijn geld terug???

16 dagen geleden gepost

Claudia V

Kampeerplaats

Ik dacht makkelijk een camping (kampeerplaats) te boeken via de ANWB ipv de eigen Franse Website. Via ANWB was het iets duurder (20 euro voor een week maar was bereid dat te betalen voor het gemak...) Ik had me de 20 euro kunnen besparen. Na boeking kreeg ik een bevestiging en betaallink. Helaas werkte de betaallink voor de aanbetaling niet. Oplossing van de ANWB was zelf contact opnemen met de Franse Camping. Waarom boeken via ANWB? Na een email en nog een telefoontje, geholpen door eindelijk een vriendelijke klantenservice medewerkster. En uiteindelijk gelukt. Meteen maar de rest betaald ipv over 6 weken. Inmiddels 2 emails van de camping ontvangen dat ik 2e termijn niet heb betaald. Ruim 380 euro is niet ontvangen. Terwijl ik dit 6 weken geleden wel heb betaald via de link van de ANWB Zelf maar contact opgenomen met de camping en afschrijfbewijs per mail gestuurd. Helaas heeft de camping er geen weinig begrip voor. Zij hebben het geld niet ontvangen. Ik moet met spoed betalen anders is mijn reservering alsnog weg. Wat een service. In het weekend is ANWB niet bereikbaar en camping heeft er geen boodschap aan. En ik kan weer bellen en mailen. Volgend jaar niet meer.

8 maanden geleden gepost