Bedrijfs logo van 247parking

247parking

Omschrijving bedrijf

Over 247parking
Als je op reis wil via Schiphol en daar je auto wil achterlaten dan kan je tegenwoordig gebruik maken van de vele bedrijven die hun parkeerterrein aanbieden. In de afgelopen tijden is gebleken dat veel van deze bedrijven niet betrouwbaar zijn gebleken en het is daarom verstandig om goed te onderzoeken welk bedrijf dat wel is. Een van de bedrijven die hun parkeerterrein aanbieden is 247Parking. Maar hoe betrouwbaar is 247Parking? Kan je zonder problemen je auto daar parkeren en weet je zeker dat je auto daar veilig staat? Op deze pagina kan je alle recensies lezen van klanten die al van het parkeren gebruik hebben gemaakt. Heb je zelf ervaring met het parkeren bij schiphol via 247Parking.nl? Dan kan je dat ook op deze pagina plaatsen.

247Parking ervaringen

247Parking is uit alle reviews tot nu toe betrouwbaar gebleken en we houden parkeren bij Schiphol bedrijven extra in de gaten om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt bij het kiezen van een betrouwbare aanbieder van parkeerplekken bij Schiphol. Mocht er iets veranderen dan zullen we dat op deze pagina plaatsen.

Bij 247Parking kan je kiezen tussen 4 pakketten, namelijk:
  • 247 Shuttle: Gratis shuttle bus (7-9 min), online vooruitbetaling, niet restitueerbaar, zelf parkeren & sleutel houden
  • 247 Shuttle Plus: Gratis shuttle bus (7-9 min), betaal direct of later, diverse annulerings mogelijkheden
  • 247 Valet parkeren: Direct bij vertrekhal, vakkundige chauffeurs
  • Park, Sleep & Fly: Parkeer op de parking, Reis met prive taxi/shuttle, direct voor de vertrekhal

247Parking review, laat jouw ervaring achter!

Heb je zelf al ervaring met het parkeren bij Schiphol via 247Parking en heb je daar goede of slechte ervaringen mee? Dan vragen we je om een recensie te plaatsen op deze pagina om anderen te helpen bij hun zoektocht naar een betrouwbare parkeeraanbieder bij Schiphol. Wat vond je van de kwaliteit van de service? Wat vond je van de klantenservice? En heb je ook daadwerkelijk de service gekregen zoals op de website staat vermeld? We lezen graag van jou terug wat jouw ervaring is en dat kan je doen door een review te schrijven!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews