Dit bedrijf is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Quick Parking. Lees de reviews en bezoek de website https://QuickParking.nl. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(0) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 26-09-2020

Quick Parking is een parkeer aanbieder nabij verschillende luchthavens in binnen en buitenland. Je hoeft niet altijd bij de luchthaven zelf te parkeren en ook is het niet altijd mogelijk omdat de parkeerplekken al volgeboekt zijn. Bijkomend voordeel om uit te wijken naar een nabij gelegen parking is dat het ook stukken voordeliger is terwijl de kwaliteit en service niet veel minder zijn. In dit artikel lees je alles over Quick Parking Schiphol, hun voor en nadelen, kosten en reviews, recensies, ervaringen en beoordelingen van Quick Paring Schiphol.
Quick Parking Schiphol heeft verschillende parkeerdiensten, zoals Shuttle Basic, Shuttle Flex en Valet. Een van de verschillen tussen deze parkeervormen is dat bij Shuttle Flex en Valet je gratis kunt annuleren. Valet parking is een luxe parkeervariant waarbij je direct naar de vertrekhal rijdt en veel tijd en moeite bespaard, hier betaal je dus ook meer voor. Wil je simpelweg "gewoon" parkeren zonder veel poes pas, dan is Shuttle Flex een prima keus. Met de shuttle bus ben je binnen ongeveer 15 minuten bij de vertrekhal van Schiphol.

Review Quick Parking

Quick Parking is niet alleen actief rondom Schiphol, in Nederland hebben ze ook een locatie bij luchthaven Eindhoven en Rotterdam Airport. Ook zijn ze actief in vele andere Europese steden zoals Brussel (Zaventem Airport), Dusseldorf Airport en in verschillende luchthavens in Spanje, Frankrijk, Duitsland en Denemarken.
Via de site reserveer je een parking en ontvang je als bewijs van je reservering een voucher/ barcode. Op dag van vertrek rij je naar Quick Parking en zodra je de auto geparkeerd hebt wordt je met de shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Afhankelijk van de opties die je kiest moet je je sleutels afgeven. Kies je voor bijvoorbeeld valet parking, dan is het noodzakelijk om je sleutels af te geven zodat medewerkers van Quick Parking Schiphol de auto kunnen terugrijden en parkeren.

Quick Parking locaties

Quick Parking kun je vinden bij de grotere Nederlandse luchthavens zoals:
Quick Parking Schiphol
Quick Parking Eindhoven
Quick Parking Rotterdam Airport

Voordelen van Quick Parking

Dichtbij Schiphol
24/7 beschikbaar, ook handig voor nachtvluchten
Je kunt de reservering uitbreiden met extra services zoals overdekt parkeren
Scherpe tarieven
Je auto staat veilig geparkeerd

Kortingscode Quick Parking Schiphol

Op dit moment zijn er geen kortingscodes bekend voor Quick Parking Schiphol.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt je reservering veilig en betrouwbaar afrekenen via iDeal, Paypal, contant, Visa of Mastercard. In verband met Covid-19 is het niet mogelijk om contant te betalen en kun je alleen online voor je parking betalen.

Contact met Quick Parking Schiphol

Je kunt contact opnemen met Quick Parking per telefoon of email. Per email kan via [email protected], je ontvangt binnen 48 uur reactie, op werkdagen. Telefonisch kan via 31 20 717 9700.

Quick Parking Schiphol, wat is jouw ervaring?

Heb jij een geparkeerd via Quick Parking Schiphol? Hoe heb je dat ervaren? Moest je lang wachten op de shuttle bus of was die er zo?
Je kunt jouw recensie, beoordeling, review, ervaring of klacht delen via het review formulier. Elke recensie is waardevol zodat we een goed beeld krijgen over de betrouwbaarheid en service van Quick Parking Schiphol.

Plaats je review over Quick Parking

Zou je Quick Parking aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie autodiensten

Veel gestelde vragen over quick parking

Is quick parking betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over quick parking. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is quick parking actief?

Dit bedrijf is actief in de sector autodiensten.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Quick Parking te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de autodiensten categorie.