Verf.nu

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Verf.nu. Lees de reviews en bezoek de website https://www.verf.nu/.

Wat vind je van Verf.nu?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Verf.nu

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Verf.nu Review

Schilderwerk uitbesteden is de makkelijkste oplossing maar zelf doen is natuurlijk ook leuk maar vereist wat voorbereidend werk. Hoe vind je de juiste verf en waar kun je die kopen? Je hout werk beschermen is belangrijk en dat doe je met goede verf. Daarnaast ziet het er ook mooier uit. Hoe kies je een goede verf en kleur? Verf.nu is een online verfwinkel waar je terecht kunt maar hoe weet je zeker of het een betrouwbare en goede verfwinkel is? Lees voor dat je je verf besteld reviews, ervaringen en eventueel klachten over Verf.nu. Ontdek of het een betrouwbare verfshop is.

Verf.nu review

De website van Verf.nu ziet er betrouwbaar uit. De belangrijkste onderdelen van de site zijn goed uitgelicht, zo zie je precies wat het verfaanbod is. Dankzij het hoofdmenu kun je snel navigeren naar wat je zoekt. Zodra je in een categorie zit kun je snel filteren op merk, oplosmiddel, soort product, binnen of buiten, ondergrond, eigenschappen, maximale laagdikte en nog enkele andere filters. Op de productpagina ontbreekt het soms aan duidelijk informatie over het product en had ik graag gezien dat het uitgebreider was. De producten zijn eenvoudig te bestellen dus binnen enkele klikken heb je je verf al besteld! De levertijd van de verf is super snel. Bestel je voor 12 uur s'middags is het dezelfde avond al geleverd! En anders de volgende werkdag.

Verf.nu online verfwinkel voor verf en materialen

Je kunt bij Verf.nu terecht voor een uitgebreid assortiment binnen en buiten verf. Het assortiment is groot en divers zodat je voor elke klus de juiste verf kunt bestellen. Het is belangrijk dat muurverf besteld is tegen vlekken. Heb je last van schimmel? Denk dan aan schimmelwerende muurverf of verf met een lange opensnijd zodat je geen strepen op je muur krijgt.
Verf.nu verkoopt verf van bekende merken zoals Sigma, Wijzonal, Rambo, Sikkens, Avis, Hermadix en Sudwest.
Een van de belangrijkste categorieen verf die men verkoopt zijn: Grondverf, Lakverf, Transparant, Voorstrijk, Muurverf, Structuurverf, Parketlak, Beitsen en Vloercoatings. Ben je op zoek naar schildersbenodigdheden, dan kun je terecht bij Verf.nu voor Plamuur en Vulmiddel, Schuurpapier, Kwasten, Rollers, Kit en Lijmen, Verdunners, Tape en Afdekken en Glasvezelbehang.

Betalen bij Verf.nu

Je kunt je bestelde verf afrekenen met iDeal, Creditcard of via Paypal.

Contact opnemen met Verf.nu

Heb je een vraag over een bepaalde verf of wil je advies inwinnen voor je aan de klus begint? Neem dan contact op met de klantenservice van Verf.nu, dat kan op de volgende manieren: Stuur een email naar [email protected]. Bel of Whatsapp naar telefoonnummer +31(0)172 - 423 323. Snel antwoord ontvangen? Gebruik de Livechat op de site van Verf.nu. De klantenservice van Verf.nu is op werkdagen bereikbaar van 9 tot 17 uur.
Het adres van Verf.nu is Bedrijfsweg 13, 2404CB, Alphen aan den Rijn.

Verf.nu reviews en ervaringen

Heb jij verf besteld bij Verf.nu? Hoe is dat bevallen en hoe heb je dat ervaren? Laat jouw review, ervaring, beoordeling of eventueel klacht achter en help toekomstige klussers de juiste keuze te maken. Samen ontdekken wij of Verf.nu een betrouwbare online verfwinkel is.

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor Verf.nu?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over verf.nu

Is verf.nu betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over verf.nu. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is verf.nu actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Verf.nu te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor Verf.nu 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.