Porton

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Porton. Lees de reviews en bezoek de website https://www.porton.nl/.

Wat vind je van Porton?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Porton

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Porton Review

Belangrijke bestanden, leuke herinneringen zoals video's en foto's of gewoon muziek bewaren is een uitdaging op zich en al helemaal wanneer je echt behoorlijk een aantal wil bewaren. In het geval van veel opslag nodig hebben kan je het beste terecht bij een private cloudstorage dienst. Zo ben je er niet alleen van verzekerd dat alles bewaard zal worden, maar ook nog eens dat je er eenvoudig bij kan en dit ook nog eens op een veilige manier gebeurd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand anders bij je bestanden kan, want Porton zorgt voor een optimale beveiliging. Maar hoe betrouwbaar is Porton nu eigenlijk en waarom zou je voor Porton kiezen en geen andere cloudopslag dienst? Heb je zelf al ervaring met Porton en wil je een review achterlaten? Alles over Porton vind je op deze pagina.

Review Porton

Porton staat bekend als een betrouwbare dienst voor cloudopslag en dat is goed te zien aan het aantal jaar dat deze dienst al bestaat. Het is duidelijk wat je krijgt, wat er mogelijk is en waarom je zou moeten kiezen voor de opslag van je bestanden bij Porton. Daarnaast helpt het ook mee dat de opslag van je bestanden in Nederland gebeurt en dus niet ergens in het buitenland. Van backups tot aan browsertoegang tot aan het eenvoudig synchroniseren van je bestanden: dat zijn allemaal functionaliteiten die je krijgt bij het gebruiken van de private cloud dienst van Porton.

Porton private cloud storage dienst

Porton is te gebruiken op een Windows PC, MacOS, iOS, Windows Telefoon, Linux en Synology. De opslag vind plaatst in Nederland, dus je hoeft niet bang te zijn dat dit in het buitenland staat en daar dan ook anderen toegang tot kunnen krijgen. Een klein pakket begint al vanaf 0,01 euro per maand voor de eerste maand, daarna betaal je 4,95 euro per maand. Afhankelijk van hoe groot de opslag is die je nodig hebt kan je je pakket uitbreiden.

Betaalmogelijkheden bij Porton private cloudstorage

Bij Porton kan je met de gebruikelijke betaalmethodes betalen. In Nederland en Belgie kan je via de volgende manieren betalen: Automatische incasso, iDeal, Creditcard (MasterCard, VISA en meer) en Paypal.

Contact opnemen met Porton

Heb je vragen over de opslagmogelijkheden bij Porton of wil je gewoon wat meer informatie ontvangen van Porton cloudstorage? Bij Porton kan je altijd terecht voor je vragen over cloud opslag of andere vragen gerelateerd aan de diensten en producten die ze bieden. Je kan als volgt contacto opnemen met Porton private cloud.

Porton
Breullaan 1D
3971 NG Driebergen-Rijsenburg

Telefoonnummer: 0900-2356299
Email: [email protected]

Porton private cloud reviews en ervaringen

Heb je al ervaring met het afnemen van de private cloudstorage dienst van Porton? Hoe heb je dit ervaren en hoe betrouwbaar is Porton private cloud? Hoe heb je de opslag ervaren en hoe heb je de dienst ervaren voor het opslaan van foto's, muziek, video's en documenten? Hoe eenvoudig was het om toegang te krijgen tot je bestanden en hoe heb je de betrouwbaarheid van backups ervaren? We lezen graag jouw eerlijke review over Porton. Samen helpen wij toekomstige klanten van Porton ontdekken of het een betrouwbare cloud storage dienst is!

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor Porton?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over porton

Is porton betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over porton. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is porton actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Porton te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor Porton 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.