Voetbalreizen.com

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Voetbalreizen.com. Lees de reviews en bezoek de website https://www.voetbalreizen.com/.

Wat vind je van Voetbalreizen.com?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Voetbalreizen.com

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Voetbalreizen.com Review

Bijna elke voetballiefhebber heeft wel een favoriete club of competitie waar hij fan van is. Je kunt bijvoorbeeld een stadion en haar geschiedenis helemaal geweldig vinden of juist het voetbal wat door een voetbal club gespeeld wordt. Populaire clubs met veel fans zijn FC Barcelona, Manchester City, Bayern München, Real Madrid CF, Arsenal FC, Manchester United en Liverpool FC. Hoe geweldig zou het zijn om deze clubs op te zoeken en live een wedstrijd bij te wonen? Daarnaast kun je behalve de wedstrijden kijken ook de stad ontdekken. Bijvoorbeeld Barcelona heeft veel te bieden en er zijn vele populaire toeristische trekpleisters waar je je niet hoeft te vervelen. Met Voetbalreizen.com kun je een voetbal reis boeken waarbij zij alles voor jou regelen, de voetbaltickets, de vluchten en het hotel. Lees op deze pagina of Voetbalreizen.com een goede en betrouwbare reis aanbieder van voetbal reizen is.

Populaire competities

Je keuze voor een club kan ook ontstaan zijn door een competitie. De Premier League staat bijvoorbeeld bekend om de sfeer in stadions en de strijd die gestreden wordt op het veld. Voetbalreizen.com organiseert reizen naar vrijwel alle competities, dit kunnen ook competities op lager niveau zijn.
De meest populaire competities zijn de Premier League, Primera Division, Bundesliga en de Serie A.

Voetbalreizen.com ervaringen

Enkele redenen om te reserveren via Voetbalreizen.com zijn: Persoonlijk contact bij het reserveren van de reis. Men heeft meer dan 16 jaar ervaring in deze branch en kan je altijd goed informeren en van dienst zijn. De hele reis is georganiseerd waardoor jij er geen werk meer in hoeft te steken. Reis je met meerdere mensen? Dan zit je altijd bij elkaar in het vak in het stadion. De organisatie doet dit werk al 16 jaar met passie waardoor jij kan reken op de mooiste voetbalwedstrijden!

Voetbalreizen.com

Je kunt voor een van de volgende competities een voetbal reis boeken via voetbalreizen.com: Premier League, Championship, League One, FA Cup, Emirates Cup, Community Shield, League Cup, Interland Voetbal, Bundesliga, Super Cup, Audi Cup, DFB Pokal, Primera Division, Copa del Rey, Super Cup, Gamper, Segunda Division, Serie A, Primeira Liga, Scottish Premiership, Ligue 1, Super Liga, Fortuna Liga, Champions League en Europa League.
Competities uit de volgende landen kun je boeken: Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië, Portugal, Schotland, Servië, Spanje, Tsjechië en Turkije.

Je voetbal reis betalen

Je kunt je voetbal reis betalen middels een van onderstaande betaalmethodes: iDeal, Paypal, Visa en Mastercard.

Contact opnemen met Voetbalreizen.com

Heb je een vraag over een voetbal reis of over wat anders? Neem dan contact op met de klantenservice van voetbalreizen.com. Men is telefonisch bereikbaar op nummer 0031-(0)26-2020382 en per email op [email protected].

Bedrijfsgegevens voetbalreizen.com

Voetbalreizen.com BV, Willemsplein 34-3, 6811 KC, Arnhem

Voetbalreizen.com ervaringen en reviews

Heb je een voetbal reis geboekt via voetbalreizen.com? Hoe is dat gegaan en ben je tevreden met je reis? Laat het ons weten via het review formulier. Door jouw ervaring te delen help je toekomstige klanten een goede keuze te maken en ontdekken wij samen of voetbalreizen.com een goede en betrouwbare voetbal reis organisatie is.

Waarom kiezen voor Voetbalreizen.com?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over voetbalreizen.com

Is voetbalreizen.com betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over voetbalreizen.com. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is voetbalreizen.com actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Voetbalreizen.com te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor Voetbalreizen.com 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.