Simpel.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Simpel.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.simpel.nl/.

Wat vind je van Simpel.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Simpel.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Simpel.nl Review

Simpel.nl is eigenlijk een van de sim only & abonnementen aanbieders van Nederland die bekend zijn geworden na de crisis van 2008 doordat Simpel echt verandering bracht in de markt door goedkope abonnementen aan te bieden. En nu is Simpel.nl niet meer weg te denken uit het beeld van de aanbieders op het gebied van telefoonabonnementen en sim-only. Talloze klanten zitten momenteel bij Simpel en dat heeft maar een reden: Simpel is niet alleen goedkoop, maar ook nog betrouwbaar. Dat is precies waar we allemaal op zoek naar zijn, want dat is tegenwoordig door alle drukte op het internet niet eenvoudig om te vinden. Heb jij zelf al ervaringen met Simpel of wil jij juist reviews lezen op deze pagina over Simpel.nl? Scroll dan verder op deze pagina!

Simpel.nl reviews

Simpel.nl staat bekend als een van de goedkope sim-only abonnementen aanbieders en dat is ook niet zo gek: als je de prijzen vergelijkt met concurrenten dan kan je al direct zien dat het de moeite waard is voor jouw portemonnee. Of je nu op zoek bent naar onbeperkt bellen, naar een groot databundel omdat je veel video's en filmpjes kijkt of dat je lekker veel wil sms-en: bij Simpel is voor alles wat wils. Zelf heb ik gebruik gemaakt van Simpel in het verleden en ik moet zeggen dat het voor je portemonnee goed zit. Het enige nadeel vind ik persoonlijk dat de klantenservice vaak slechter bereikbaar is dan andere aanbieders van abonnementen voor je telefoon. Maar als je denkt dat je vrijwel niets nodig zal hebben van de klantenservice dan is Simpel de perfecte aanbieder voor jouw nieuwe sim-only.

Simpel.nl goedkope sim only abonnement & telefoonabonnementen

Simpel.nl heeft genoeg keus wat betreft alle sim-only abonnementen die mogelijk zijn. Het is allemaal afhankelijk van jouw wensen: wil je juist meer data in je databundel? Of ben je meer van het bellen en wil je onbeperkt bellen met anderen? Wil je dat wellicht combineren zodat je van alles wat kan hebben? Hieronder zie je de meest gekozen pakketten van sim-only telefoonabonnementen via Simpel.

Per 16-03-21

250 MB

50 minuten
500 sms'jes
€ 2,50

1 GB

100 minuten
500 sms'jes
€ 6,00

4 GB

250 minuten
500 sms'jes
€ 7,50

8 GB

onbeperkt bellen* 
500 sms'jes
*) Excl. bellen van NL naar het buitenland
meest gekozen
€ 10,00

12 GB

250 minuten
500 sms'jes
€ 13,50

Betalen bij Simpel.nl

Via Simpel.nl is het alleen mogelijk om via automatische incasso te betalen: er wordt om een machtiging gevraagd om elke maand het bedrag van je rekening af te halen.

Contact opnemen met Simpel.nl

De Simpel.nl klantenservice is niet eenvoudig te bereiken, maar dankzij de volgende gegevens kan je toch wel het een en ander bereiken:

Telefoonnummer: 088 100 5757 (normaal tarief)

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09:00 - 21:00, zaterdag: 10:00 - 17:00

Adres hoofdkantoor:

Cronenburg 150
1081 GN Amsterdam

Simpel.nl reviews, recensies en ervaringen

Heb je zelf al een sim only of abonnement afgesloten bij Simpel en heb je dat als goed of juist als slecht ervaren? Zou je andere potentiele klanten aanraden of juist aanraden om een sim only te bestellen of een abonnement te nemen via Simpel.nl? Laat jouw review, ervaring, klacht of recensie over Simpel achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Simpel een betrouwbare aanbieder is op het gebied van een telefoonabonnement of sim only voor jouw telefoon.

Waarom kiezen voor Simpel.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over simpel.nl

Is simpel.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over simpel.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is simpel.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector telecom.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Simpel.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor Simpel.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.