Dectdirect.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van dectdirect.nl. Lees de reviews en bezoek de website http://www.dectdirect.nl.

Wat vind je van dectdirect.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over dectdirect.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

dectdirect.nl Review

Is dectdirect.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij dectdirect.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of dectdirect.nl een goede en betrouwbare site is. dectdirect.nl is actief in de categorie elektronica en technologie en verder ook te vinden in computers en telefoons.

Waarom kiezen voor dectdirect.nl?

Je kiest voor dectdirect.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met dectdirect.nl

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met dectdirect.nl..

Jouw ervaringen en review over dectdirect.nl

Heb jij weleens iets besteld bij dectdirect.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt dectdirect.nl overzichzelf?

Elk huishouden en elke bedrijf dient zijn bereikbaarheid optimaal op orde te hebben tegen de meest gunstig voorwaarden. vanuit die visie en passie werkt dectdirect.nl dagelijks aan het samenstellen, aanbieden en leveren van telecom- en it oplossingen. de mensen achter dectdirect.nl hebben veel kennis over producten die telefonie en breedband connectiviteit mogelijk maken. dat maakt dat ze het juiste advies kunnen geven en daarbij altijd op zoek zijn naar de laatste innovaties. dankzij een zeer efficiënte online organisatie en de grote inkoopkracht kan dectdirect.nl de meest gunstige voorwaarden in de markt bieden.

de installatieservice maakt dat klanten ook nog eens kunnen profiteren van de fysieke installatie in het huis of kantoor waar telefonie en breedband optimaal moet gaan functioneren. Elk huishouden en elke bedrijf dient zijn bereikbaarheid optimaal op orde te hebben tegen de meest gunstig voorwaarden. Vanuit die visie en passie werkt DectDirect.NL dagelijks aan het samenstellen, aanbieden en leveren van telecom- en IT oplossingen. De mensen achter DectDirect.NL hebben veel kennis over producten die telefonie en breedband connectiviteit mogelijk maken. Dat maakt dat ze het juiste advies kunnen geven en daarbij altijd op zoek zijn naar de laatste innovaties. Dankzij een zeer efficiënte online organisatie en de grote inkoopkracht kan DectDirect.NL de meest gunstige voorwaarden in de markt bieden.

De installatieservice maakt dat klanten ook nog eens kunnen profiteren van de fysieke installatie in het huis of kantoor waar telefonie en breedband optimaal moet gaan functioneren.

Waarom kiezen voor dectdirect.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over dectdirect.nl

Is dectdirect.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over dectdirect.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is dectdirect.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: computers en telefoons

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar dectdirect.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor dectdirect.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.