Bedrijfs logo van fotosticker.net

Fotosticker.net

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Fotosticker.net

Is fotosticker.net betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij fotosticker.net? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. fotosticker.net is actief in de categorie Hobby, recreatie en lifestyle en verder ook te vinden in de subcategorie cadeaus en gadgets.

Waarom kiezen voor fotosticker.net?

Je kunt gerust bij fotosticker.net bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met fotosticker.net

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van fotosticker.net.

Jouw ervaringen en review over fotosticker.net

Hoe heb je het bestellen bij fotosticker.net site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of fotosticker.net een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt fotosticker.net overzichzelf?

Fotosticker.net is specialist in het afdrukken van foto’s op hoogwaardige stickervellen in vele tientallen formaten. de stickers zijn gelamineerd en hierdoor duurzaam. geschikt voor gebruik buiten en binnen. veel gebruikt voor auto's, caravans, campers, maar ook op deuren, ramen etc.

bezoekers van deze website kunnen eenvoudig eigen beeldbestanden vanaf de pc inladen in het bestelsysteem. nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen foto op de gewenste maat snijden en goedkeuren kan de bestelling worden afgerond. circa 3 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace, een dag later wordt de order afgeleverd. Fotosticker.net is specialist in het afdrukken van foto’s op hoogwaardige stickervellen in vele tientallen formaten. De stickers zijn gelamineerd en hierdoor duurzaam. Geschikt voor gebruik buiten en binnen. Veel gebruikt voor auto's, caravans, campers, maar ook op deuren, ramen etc.

Bezoekers van deze website kunnen eenvoudig eigen beeldbestanden vanaf de PC inladen in het bestelsysteem. Nadat ze online het gewenste formaat selecteren en hun eigen foto op de gewenste maat snijden en goedkeuren kan de bestelling worden afgerond. Circa 3 dagen later krijgt de klant een verzendbericht inclusief track & trace, een dag later wordt de order afgeleverd.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews