Bedrijfs logo van expo xl

Expo xl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Expo xl
Ben je op zoek naar een leuk cadeau maar heb je geen inspiratie? De webshop Expo XL is al jaren in Tilburg en Eindhoven de specialist en de place to be om leuke cadeautjes te scoren voor je vrienden, geliefde of familie. Met een webshop is Expo XL nu voor iedereen bereikbaar en kan iedereen een leuk, uniek en denk waardig cadeau kopen.
Een belangrijke vraag die klanten kunnen hebben is Expo XL betrouwbaar? Hoe beoordelen andere Nederlandse klanten deze webshop? Op deze pagina lees je alles wat je wil weten over Expo XL, zoals het aanbod, contact mogelijkheden, betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen.

Expo XL review

Expo XL is begonnen met fysieke winkels in het zuiden van het land in onder andere Eindhoven en Tilburg. Het assortiment bestaat uit onder andere uit schoenen, tassen, boeken, klokken, posters en kunst artikelen.
Het assortiment wordt regelmatig uitgebreid. Hou de webshop in de gaten om unieke en leuke gifts te vinden.
De website zit goed in elkaar en als klant vind je snel wat je zoekt. De categorie verdeling is duidelijk en is uitgesplitst in subcategorieƫn zodat je sneller kunt navigeren naar de product groep die je zoekt. Mocht je iets niet direct in een categorie kunnen vinden? Gebruik dan de zoekmachine! Deze werkt prima en snel en is accuraat.

Expo XL aanbod

Je kunt bij Expo XL terecht voor het kopen van unieke en leuke gifts, interessante boeken, leuke happy socks, schoenen, mooie tassen, woonartikelen, klokken en kunst artikelen.

Populaire producten

De populairste artikelen zijn op dit moment vooral Happy socks, met name de: Happy Socks Lumberjack Sokken, Rood/Blauw, Happy Socks Rope Sokken, Zwart/Multi, Happy Socks Big Dot Sokken, Donkerblauw/Oranje en schoenen van Dr. Martina Laarsjes, Zwart.

Betalen bij Expo XL

Je kunt je bestelling veilig afrekenen met de betaalmethodes zoals jij gewend bent. Zoals iDeal, Paypal, Creditcard en achteraf betalen is mogelijk via Klarna.

Contact met Expo XL

Heb je een vraag over je bestelling of wil je iets weten over een van de producten van Expo NL? Neem dan contact op met de klantenservice van Expo NL. De klantenservice is bereikbaar via email adres [email protected].
Heb je iets bij een van de filialen van Expo XL gekocht? Neem dan telefonisch contact op via een van onderstaande telefoonnummers:
  • Algemeen: 013-208 5002
  • Expo XL Tilburg: 013-744 0396
  • Expo XL Eindhoven: 040-246 2212

Bedrijfsgegevens

De bedrijfsgegevens van Expo NL zijn: Expo XLHeuvelstraat 20, Tilburg, Piazza 34, Eindhoven KVK: 58236635, BTW: NL852938652B01

Expo XL review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens een leuke cadeau besteld bij Expo XL? Hoe is dat bevallen? Was de ontvanger van het cadeau er blij mee? Is je bestelling snel en tijdig geleverd? Deel jouw ervaring, review of eventueel klacht over Expo XL en help toekomstige klanten om een goed beeld te krijgen. Door het delen van jouw review help je andere toekomstige klanten en samen ontdekken wij of Expo XL een goede en betrouwbare cadeau winkel is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews