Bedrijfs logo van knuffelparadijs

Knuffelparadijs

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Knuffelparadijs
Voor sommigen is het slechts een lapje stof maar kinderen hechten er veel waarde aan. De knuffel gaat overal mee naar toe en is onafscheidbaar van je kindje.
Of het nou een knuffelkonijn, teddybeer of tutteldoekje is, knuffels komen in allerlei soorten vormen en maten. Toch zijn de meest voorkomende soorten knuffels: beren. Omdat een beer een best gevaarlijk dier is, lijkt dit niet voor de hand liggend. Het antwoord is interessanter dan je zou denken. In 1902 weigerde "Teddy" Roosevelt, toenmalig president van Amerika, om een beer dood te schieten. In de media werd hij middels een spot prent belachelijk gemaakt. Snoepwinkel eigenaren zagen hier een kans in en brachten een grote knuffelbeer genaamd Teddy's bear op de markt. Ondertussen was in Duitsland een knuffelbeer op de markt gekomen die heel populair werd.

Knuffels voor volwassenen

Wist je dat knuffelberen voor volwassenen ook populair zijn en dat het verschillende voordelen met zich meebrengt om een knuffelbeer te hebben? Onderzoekers van de VU Amsterdam hebben ontdekt dat het knuffelen met een knuffel een gunstig effect kan hebben op mensen met een laag zelfbeeld. Men ervaart een geruststellend gevoel. Ook angsten rondom de dood kunnen worden verlicht wanneer je met een knuffelbeer knuffelt. Als volwassenen kun je ook met een knuffelbeer slapen. In de ogen van sommige mensen zal dit vreemd zijn maar who cares? Het is jouw leven!
Je kunt een knuffel kopen voor je zelf, voor je eigen kind of voor bijvoorbeeld een kraamcadeau. Knuffelparadijs.nl is een webshop waar je terecht kunt. In dit artikel onderzoeken wij of Knuffel Paradijs een goede en betrouwbare webshop is waar je knuffels kunt kopen.

Knuffelparadijs review

De website van Knuffelparadijs.nl ziet er goed en overzichtelijk uit. Knuffelparadijs.nl is onderdeel van ShopPartners wat de grote overkoepelende organisatie is. Ze beheren meerdere webshops waaronder Knuffelparadijs.nl. Knuffelparadijs.nl is betrouwbaar dus je zult niet opgelicht worden wanneer je bij hen besteld. het navigeren door de shop heen is eenvoudig en je kunt snel vinden wat je zoekt.

Aanbod knuffels bij Knuffelparadijs

Knuffelparadijs heeft verschillende soorten knuffels, zoals:
Beren knuffels, Huisdieren knuffels, Boerderijdieren knuffels, Bosdieren knuffels, Zeedieren knuffels, Waterdieren knuffels, Pooldieren knuffels, Safaridieren knuffels, Woestijndieren knuffels, Australische knuffels, Reptielen knuffels, Vogels knuffels, Vissen knuffels, Insecten knuffels, Dinosauriers knuffels, Fantasie & cartoon, Dierenkoppen pluche, Voordelige mini knuffels, Grote formaten knuffels, Dieren sleutelhangers, Pluche baby artikelen en Dierensoort artikelen.

Betalen bij Knuffelparadijs

Je kunt je knuffel betalen middels iDeal, Creditcard, Bankcontact, Paypal of per overboeking.

Contact opnemen met Knuffelparadijs

Heb je een vraag over je bestelling of over een bepaalde knuffel? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer +31(0)72 564 65 76. Stuur je liever een email? Dat kan naar [email protected]. De klantenservice is elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Knuffelparadijs review, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens wat besteld bij Knuffelparadijs.nl? Hoe was je ervaring? Heb je je knuffels snel ontvangen of heb je langer moeten wachten op je bestelling? Laat jouw review, ervaring of klacht achter en help toekomstige klanten. Samen ontdekken wij of Knuffelparadijs.nl een goede en betrouwbare webshop voor knuffels is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews