Bedrijfs logo van eazzypark eindhoven

Eazzypark eindhoven

3.67

3 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Eazzypark eindhoven
Vlieg je voor je reis vanaf Eindhoven Airport en zoek je een betrouwbare parking om je auto te parkeren en twijfel je of je bij EazzyPark Eindhoven moet parkeren? Lees dan op deze pagina de werkwijze, tarieven, betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen over dit Eindhovens parkeerbedrijf. Ontdek of EazzyPark een betrouwbare parking is voor parkeren bij Eindhoven Airport.

Waarom je auto parkeren bij Eazzypark Eindhoven?

  • Je parkeert je auto op slechts 60 meter loopafstand van de vertrek terminal
  • Het parkeerterrein is beveiligd 
  • Wil je toch je reservering annuleren of wijzigen? Geen probleem, dat doe je eenvoudig via je account
  • Je auto wordt 360 graden gescanned zodat je niet voor verassingen achteraf komt te staan
  • Je parkeert bij een betrouwbaar bedrijf wat al jaren actief is 

Wat is Eazzypark?

Eazzypark Eindhoven is het alternatief voor parkeren bij Eindhoven Airport. Parkeren is duur en zonde van je geld. Of je nu je auto bij de officiele parking van Eindhoven plaatst of bij een alternatieve aanbieder zoals EazzyPark, het gaat erom dat je auto veilig staat, je niet te ver hoeft te reizen naar de vertrekterminal en dat je niet teveel betaald. Eazzypark voldoet aan al deze eisen dus je kunt met een gerust hart parkeren bij deze betrouwbare parking naast Eindhoven airport.

EazzyPark Eindhoven

EazzyPark Eindhoven biedt parkeren aan op 60 meter afstand vanaf de vertrekhal. Reserveren is eenvoudig en gaat via de site. Je kiest de gewenste parkeerdata en de tarieven worden getoond. Je kunt vervolgens de parking bevestigen en reserveren.
Je kunt kiezen tussen shuttle service en valet service. Shuttle service houdt in dat je je auto op het parkeerterrein van EazzyPark parkeert. Daar parkeer je je auto en nadat de administratie afgehandeld is steek je straat over om naar de vertrekhal te gaan. Zodra je land op Eindhoven Airport, zorgt EazzyPark dat het shuttle busje klaar staat om je naar het parkeerterrein te brengen.
Je auto wordt via de videostraat van alle kanten gefotografeerd zodat je zeker weet in welke staat je de auto achter gelaten hebt. Je auto wordt geparkeerd en jij steekt de straat over om in te checken voor je reis.
Een andere parkeermogelijkheid is valet service. Valet service werkt iets anders, het verschil is dat nadat je de auto hebt laten fotograferen de auto voor jou geparkeerd wordt. Je hebt dus geen tijdverlies. Bij terugkomst zorgen medewerkers van EazzyPark dat je auto klaar staat. Jij kunt direct door naar je volgende bestemming!
Je kunt je auto minimaal 1 tot maximaal 365 dagen parkeren. Ook al zijn je exacte vluchttijden niet bekend is het mogelijk om een parking te reserveren voor Eindhoven Airport.
Je kunt voor meerdere auto's reserveren.
Mocht je je bedenken dan kun je tot 24 uur voor vertrek de reservering gratis annuleren.Eazzypark Schiphol

Eazzypark biedt ook parkings nabij vliegveld Schiphol aan. De locatie op Schiphol is:
EazzyPark Schiphol
Kruisweg 415
1427 CH Rozenburg (Noord Holland)
Telefoonnummer 020-2268888

Voordelen EazzyPark Eindhoven

Behalve dat je dicht bij Eindhoven Airport parkeert tegen gunstige tarieven, zijn andere voordelen van EazzyPark:
  • Op slechts 3 minuten vanaf de vertrekhal parkeren!
  • Beveiligd parkeerterrein
  • Eenvoudig annuleren
  • Foto scan van de auto, je auto wordt gefotografeerd!

Tarieven EazzyPark Eindhoven

De exacte tarieven zie je wanneer je een reservering plaatst. Behalve parkeren kun je bij EazzyPark ook terecht voor extra services zoals car cleaning. Deze pakketten variëren van 30 eur tot 250 eur. Bekijk hun site voor de actuele tarieven.

Contact met EazzyPark Eindhoven

Telefoonnummer EazzyPark is 040 287 000 7. Liever contact via e-mail? Het email adres van EazzyPark is [email protected].

Adres EazzyPark Eindhoven
Luchthavenweg 61, 5657 EA, Eindhoven, Nederland

EazzyPark Kortingscode

Er is momenteel geen kortingscode bekend van EazzyPark Eindhoven.

EazzyPark Eindhoven betaalmogelijkheden

De parkeerkosten kun je betalen middels iDEAL, Mastercard, Visa of Mister Cash.

Reviews EazzyPark Eindhoven, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij je auto geparkeerd bij EazzyPark Eindhoven? Wat zijn jouw ervaringen met dit bedrijf? Hoe is de fotostraat bevallen? Heb je lang moeten wachten op je auto? Laat jouw review over EazzyPark Eindhoven achter en help andere reizigers een betrouwbare parking in Eindhoven te vinden!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Jeroen -

Meest populaire review

Review

Voor reis naar Ibiza 14 dagen geparkeerd bij EazzyPark Eindhoven. Foto straat is een top uitvinding en doet wat het moet doen. auto afgeven en weer meenemen was goed geregeld zonder al te lang te hoeven wachten !

F.N -

Review

Het zijn vriendelijke mensen, en goedkope service... Tot als er schade aan de wagen is... Bij afhaling was de auto beschadigd van rechter voorzijwiel tot rechter achterdeur (dus ergens tegengereden en blijven rijden). Ging allemaal vlotjes afgehandeld worden verzekerden ze mij - zeker aangezien er foto's waren genomen bij het binnenrijden. Helaas... schadeafdeling is telefonisch niet bereikbaar en ze antwoorden niet op mails... Ik heb 10-tallen keren gebeld naar de receptie die me niet kon/wou verder helpen. Op mails werd altijd pas na een maand gebrekkig geantwoord (en naast de kwestie). De schade was +/- 5.000 €. Gelukkig had ik een rechtsbijstandverzekering die een advocaat heeft ingeschakeld. En pas na 6 maanden heb ik eindelijk een (gedeeltelijke) compensatie gekregen. De rest heeft mijn eigen omnium gelukkig bijgepast... Maar ik sta nog steeds versteld van het totale gebrek aan verantwoordelijkheid van deze firma. Schade is onomstotelijk bewezen, én toch maken ze er zich vanaf door niet te reageren. Ik zou hier NOOIT meer komen. En raadt ook iedereen aan om hier niet te gaan. Had ik geen (rechtsbijstand)verzekering gehad, zou ik zelf die 5.000€ kunnen betalen. Volgens mij kunnen ze geen enkel dossier voorleggen waarbij ze de schade correct en adequaat aangepakt hebben - als dit bij zo'n éénduidig dossier al zo moeizaam verloopt. Iedereen kan eens fouten maken, maar als ze er geen verantwoordelijkheid voor nemen, is dit een duidelijk bewijs dat je hier maar beter wegblijft.

G vd B -

Review

Vriendelijk onthaalt en eenvoudig te vinden in Eindhoven. Voor mij nooit meer het duren parkeren bij de anderen