Bedrijfs logo van artandgold.com

Artandgold.com

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Artandgold.com

Is artandgold.com betrouwbaar? 

Twijfel je of je iets moet bestellen bij artandgold.com? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. artandgold.com is actief in de categorie Hobby, recreatie en lifestyle en verder ook te vinden in de subcategorie cadeaus en gadgets. 

Waarom kiezen voor artandgold.com?

 Je kiest voor artandgold.com wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen. 

Artandgold.com is dé website voor art, collectables en gouden platen. Denk aan collectables en gouden platen van The Beatles, The Stones, Bruce Bringsteen, Michael Jackson, Frank Sinatra en velen meer. Artandgold.nl biedt daarnaast een breed assortiment aan kunstwerken van Herman Brood, Corneille, Andy Warhol, Lichtenstein en meer. Maar ook andere curiosa zoals speciale meubels, gadgets en juwelen zijn te vinden op Artandgold.com! 

Contact met artandgold.com

 Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met artandgold.com.. 

Jouw ervaringen en review over artandgold.com

 Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij artandgold.com verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over artandgold.com met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

ONTZETTENDBOZEKLANT -

Review

Oplichter. Stuurt geen 2.7L apparaat, maar een veel goedkoper 1.2L apparaat. Geen klantenservice en als je hem belt hangt hij gewoon op. Zeer onbeschofte klantenservice als ik het al een klantenservice mag noemen. KOOP HIER NIETS!