Stella

Scoort een 1.0 van de 5 sterren, uit 3 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van stella. Lees de reviews en bezoek de website https://www.stella.nl/.

Wat vind je van stella?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over stella

Johanna

morena

stella voelt zich superior, klachten van een klant worden niet serieus genomen en ook niet op een eerlijke en serieuze manier opgelost, ik heb het idee dat ze dat niet doen omdat alles om geld en winst gaat en niet om tevreden klanten.

about 2 months geleden gepost

Marjan Otte

Vicenza black MDB RTB.1.0. € 2349 27-04-22. 30-04-22 aanbieding €1999

Ik heb 27 -04 -22 een fiets gekocht bij Stella, kam voor een aanbieding maar dit was alleen voor een oranje fiets. Ik heb na informatie andere “ aanbieding” gekocht op advies van de verkoper. Nog geen 3 dagen later 30-04-22 wordt dezelfde fiets als aanbieding gepresenteerd voor maar liefs € 350 minder!!! Ik heb de factuur al betaald en er is een afleverdatum afgesproken. Dus de fiets is nog niet in mijn bezit. In de kleine letters van de voorwaarden blijkt dat ik nu 10% van het aankoopbedrag niet terugkrijg als ik van de koop afzie. En als ik zoals ik verwacht geen antwoord krijg op mijn vraag hoe dit kan bij Stella zelfs 50 tot 100%. Ik voel me letterlijk genaaid door deze verkooptruukjes. Heb er al voordat ik de fiets in bezit heb al mijn buik van vol. Misschien komen ze van Stella nog wel met een redelijk antwoord hoe dit mogelijk is, maar gedoken in de klachten heb ik hier geen hoge verwachtingen van. Zal het laten weten als het netjes afgehandeld wordt.

19 dagen geleden gepost

Anita

Livorno Dark Grey MDS50

Wij hebben eind oktober 2021 twee livorno ebikes met middenmoter gekocht voor 3099 per fiets omdat we graag wat betere ondersteuning wilden voor in heuvelachtig gebied te kunnen fietsen wat met onze voormotor erg lastig was. Ik heb goed aangegeven dat ik niet veel kracht heb en daardoor niet op een gewone fiets kan rijden. Dus deze fietsen zouden de uitkomst zijn maar de ondersteuning is echt belabberd je moet heel hard trappen om een beetje ondersteuning te krijgen en met een klein beetje tegen wind al de maximale ondersteuning aan zetten en dan kom ik de kleine glooiing naar ons dorp nog niet op zonder heel veel pijn in de benen. Stella zegt dat er niets aan de hand is met de fietsen maar mijn zoon zegt dat onze fietsen op de maximale stand minder ondersteuning geven dan zijn fiets op de laagste stand en dat ervoer ik ook toen ik op zijn fiets fietste. Stella zegt ook dat als ze onze fietsen wat ze liever niet doen innemen voor inruil dat we er erg weinig voor terug krijgen. Ik heb nu net iets meer al 100 km er op gefietst mijn man circa 300 en heeft de zelfde problemen met de ondersteuning en heeft copd dus ook hij heeft de ondersteuning hard nodig

11 dagen geleden gepost

Expert review

stella Review

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Een elektrische fiets biedt extra ondersteuning waardoor het fietsen een stuk makkelijker wordt. Dankzij de motor en de accu wordt deze ondersteuning opgewekt. Ben je geïnteresseerd in een elektrische fiets van Stella? Lees op deze pagina alles wat je moet weten over Stelle elektrische fietsen zoals het aanbod, betaalwijze, contactmogelijkheden, reviews en ervaringen.

Stella review

Een van de vele voordelen van een Stella e-bike zijn onder andere de lange garantie. Je ontvangt tot 5 jaar garantie op je e-bike. Op de accu ontvang je 3 jaar garanties. Zo kun je met een gerust gevoel gebruik maken van je e-bike.
Je e-bike is binnen 5 werkdagen bezorgd. Dankzij de snelle levering, hoef je niet lang te wachten op je e-bike. Dit geldt voor voorraad modellen. De levering van de e-bike is gratis! Beste prijs-kwaliteitsverhouding. Stella levert direct aan de consument waardoor ze de fietsen voor een scherpe prijs kunnen aanbieden. De fiets is gemaakt in Nederland. Als je een Stella e-bike besteld dan ontvang je echte Nederlandse kwaliteit. Maak een gratis proefrit bij jou thuis. Ben je niet helemaal zeker welke fiets bij jou past? Door het maken van een proefrit maak je een goede keuze. De proefritten kun je bij het E-Bike Testcenter doen en als dat niet lukt dan komt Stella bij jou thuis!

Aanbod Stella Fietsen: de grootste e-bike specialist van Nederland!

Stelle heeft de volgende soorten e-bikes in haar assortiment: Elektrische damesfietsen, Elektrische herenfietsen, Elektrische mamafietsen, Elektrische transportfietsen en Elektrische fietsen - Shimano Steps.
De populairste en meestverkochte e-bike van Stella is: Morena Premium MDB FI, deze e-bike is ook gekozen als E-bike van het jaar.

Je Stella e-bike betalen

Je kunt je e-bike betalen in verschillende termijnen. Aangezien de aankoop van een e-bike vrij prijzig is, is dit voor veel mensen een ideale oplossing. Behalve gespreid betalen kun je ook betalen per overboeking of met pin bij aflevering van de fiets. Vergeet niet om het pin limit van je pinpas te verhogen! Betalen met Creditcard is niet mogelijk.

Contact met Stella

Heb je een vraag over een elektrische fiets van Stella of heb je juist een technische vraag zoals hoe kun je sterkte van de motor snelheid regelen? Neem dan contact op met Stella klantenservice. Het telefoonnummer van de klantenservice is 0341 - 25 22 66 en het email adres is [email protected]. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

Stella reviews en ervaringen

Heb jij al een e-bike van Stella? Bijvoorbeeld Morena Premium MDBO SI, Livorno Premium MDB SI, Morena Premium MDBO SI, Morena Premium MDBD SI, Vicenza Superior FDST, Livorno Superior FDST of Livorno Superior MDS of een heel ander model? Laat jouw review, ervaring beoordeling of klacht achter! Door het delen van jouw review help je niet alleen ons maar ook toekomstige klanten. Zo komen wij er samen achter of Stella een goede en betrouwbare webshop voor elektrische fietsen is!

Waarom kiezen voor stella?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over stella

Is stella betrouwbaar?

Er zijn 3 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over stella. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.0.

Waar is stella actief?

Dit bedrijf is actief in de sector voertuigen en transport en in de subcategorieën: fietsen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar stella te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor stella 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.