Parkos

Scoort een 2.4 van de 5 sterren, uit 6 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van parkos. Lees de reviews en bezoek de website https://parkos.nl/.

Wat vind je van parkos?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over parkos

Jim

Parkeren schiphol luchthaven

Duidelijke website en parkeren ging vlot en makkelijk. Zeker een aanrader

over 1 year geleden gepost

Nicolai

Reservering parkeren eindhoven 10 dagen

Reserveren via de site ging goed en makkelijk, kreeg snel de beschikbare opties te zien en heb de gene gekozen die mij het beste leuk. Parkeren moeten we nog doen dus daar kan ik nog niet veel over zeggen.

over 1 year geleden gepost

S.botermans

Parkeerplek parkos

Walk and fly Rotterdam airport niet te vinden gebeld maar medewerker wist ons ook niet te begeleiden uiteindelijk op P1 gezet en bij terugkomst gebeld maar wederom lomp behandeld en geen hulp voor ons NOOIT meer parkos

4 maanden geleden gepost

VN

Parkeren bij Parkos

3 dagen voor- en op de dag van afgifte meer dan 10 keer gebeld en er werd telkens niet opgenomen. Toen maar een email gestuurd, en daar pas 1 minuut voor afgiftetijd een antwoord gestuurd. Verder op de dag van terugkomst, netjes gebeld toen we op onze baggage aan het wachten waren. Dit moesten we doen, zodat de auto op tijd bij vertrekhal 2-3 zou staan. Wij hebben 1 UUR buiten moeten wachten!! 5x gebeld, telkens met het verhaal dat iemand onderweg was en dat het 11km van schiphol is. (Het is een zondag - amper iemand op de weg, dus hoezo moeten wij dan een UUR buiten wachten?!) Vervolgens komt meneer aan en rijd hij met de neus de stoep op, zo asociaal heb ik nog NOOIT iemand zien doen.

24 dagen geleden gepost

Wout Buesink

Parkeren met Parkos in Düsseldorf

Ruim 2 uur gewacht na retourvlucht. Meerdere malen gebeld, maar ik werd gewoon weggedrukt.

5 maanden geleden gepost

Marianne

Parkeren via Parkos. Niet doen!!

Wat slecht georganiseerd. Ze waren niet op tijd, nadat ik geland was. Ik moest meer dan een uur op mijn auto wachten. Agressief gedrag en ze hebben ongeveer 150km in mijn auto gereden!!

6 maanden geleden gepost

Expert review

parkos Review

Parkos is een website waar je als bezoeker verschillende parkeerbedrijven kunt vergelijken. Parkos heeft alle aangesloten parkeerplaatsen geïnspecteerd en gekeurd zodat jij als bezoeker niet voor verassingen komt te staan.

Parkos door heel Europa en verder

Binnen Nederland kun je via Parkos een parkeerplaats reserveren voor Schiphol, Eindhoven en Rotterdam Airport. Ook is men actief in België, Duitsland en UK. Buiten Europa is Parkos ook actief, namelijk in de VS en Australië.

Gunstige parkeertarieven

De parking tarieven van Parkos zijn zeer gunstig, dit komt mede door dat ze samenwerken met vele verschillende aanbieders die hun eigen prijzen hanteren.

Geen officiële parkings

Het is niet mogelijk om via Parkos een parkeerplaats te reserveren bij de officiële luchthavenparking. Parkos is uitsluitend aanbieder van parkings rondom de luchthaven, dit zijn vaak goedkopere parkings, wat dus voor jou als klant weer gunstig is.

Aangesloten parkeer aanbieders

Via Parkos kun je tientallen parkings reserveren. Je kunt via hun site precies zien welke parkings beschikbaar zijn en tegen welke tarieven. Voor de locatie Eindhoven zijn bijvoorbeeld de volgende parkeer aanbieders beschikbaar:
  • Airport Eindhoven Parking
  • BudgetParking Eindhoven
  • EA Parkeren
  • EazzyPark
  • Euro-Parking
  • Hotel46
  • Lock & Fly
  • P22 Park & Fly
  • Park4You
  • SchipperStop
Voor overige vliegvelden zoals Schiphol, Dusseldorf Airport, Bremen Airport, Brussel Charleroi Airport, Frankfurt Airport, Frankfurt-Hahn, Hamburg, Keulen Bonn, Maastricht Aachen Airport, Rotterdam Airport en Zaventem Brussel Airport heeft Parkos ook parkeerplekken beschikbaar.

Hoe werkt Parkos?

De werkwijze van Parkos is vrij vanzelfsprekend. Via hun site voer je de gewenste aankomst en vertrekdatum in en geef je aan bij welke luchthaven je wil parkeren. Vervolgens toont Parkos de beschikbare parking aanbieders. Jij kunt de gevonden parkeer aanbieders vergelijken en de aanbieder kiezen waar jij wil parkeren. Op de pagina van de parking aanbieder lees je de specifieke diensten die je kunt verwachten (bijvoorbeeld of er extra faciliteiten geboden worden, is er camera beveiliging, afstand tot de luchthaven, is het overdekt of buiten parkeren, etc) en worden er foto's getoond, zodat je een indruk krijgt hoe de parking eruit ziet.

Voordelen van Parkos

Een van de voordelen van Parkos is dat je tot 24 uur van te voren de reservering kosteloos kunt annuleren, verder is het een geruststellende gedachte dat de parkings vooraf zijn geïnspecteerd, geeft men een kilometergarantie en tot slot zijn de gunstige tarieven van Parkos zeer aantrekkelijk.

Betaalmethodes

Betalen bij Parkos is mogelijk via de gangbare betaalwijzen zoals iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en BanContact.

Contact opnemen met Parkos

Parkos kun je per mail of op werkdagen van 11 tot 15.30 telefonisch bereiken. Telefoonnummer Parkos is 050 808 0177. Het email adres is [email protected].

Reviews, ervaringen of klachten?

Heb jij geparkeerd via Parkos bij een van de aangesloten aanbieders? Dan zijn wij heel benieuwd hoe dat is bevallen!
Heb je gebruik gemaakt van de klantenservice van Parkos en hoe is dat gegaan? Binnen welke tijd bent je geholpen?
Laat jouw review, ervaring of beoordeling over Parkos achter op Reviewdesk.nl en help toekomstige reizigers een goede parkeerkeus te maken!

Waarom kiezen voor parkos?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over parkos

Is parkos betrouwbaar?

Er zijn 6 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over parkos. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 2.42.

Waar is parkos actief?

Dit bedrijf is actief in de sector voertuigen en transport en in de subcategorieën: luchthavenparking

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar parkos te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor parkos 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.