Groenopladen.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Groenopladen.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.groenopladen.nl/.

Wat vind je van Groenopladen.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Groenopladen.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Groenopladen.nl Review

Wil je elektrisch gaan rijden en ben je aan het rondkijken naar een oplaad paal die je thuis kunt laten installeren? Dan zit je bij groenoplader.nl. Je kunt daar namelijk een oplaadpaal bestellen in een paar eenvoudige stappen. Het voordeel van een eigen oplaadpaal is dat je de vrijheid hebt om de auto op te laden wanneer je wil en tegen een lager tarief. Heb je de juiste paal gevonden, dan wordt deze door experts geïnstalleerd. Zij nemen al het werk uit je handen en laten je zien hoe de paal gebruikt moet worden. Zakelijke gebruikers hebben de mogelijkheid om financiering aan te vragen.
Het installeren van een groene paal vergt een investering van geld en tijd. Om teleurstellingen te voorkomen is het slim om vooraf goed geïnformeerd een keuze te maken voor een oplaadpaal leverancier. Lees op deze pagina alles over de werkwijze, mogelijkheden, installatie, reviews en ervaringen met GroenOpladen.nl. Ontdek of groenopladen.nl een betrouwbare partij is.
Groenopladen.nl levert laadpalen van de volgende merken: EVBox, Alfen en Wallbox.

Installatie en kosten

Als je al in het bezit bent van een elektrische auto met genoeg ruimte op eigen terrein waar je hem kunt parkeren is het interessant om een eigen elektrische laadpaal te laten installeren. Je bent altijd in het bezit van een beschikbaar oplaadpunt en je auto is voorzien van een volle accu. Om te bepalen welke laadpaal in jouw situatie het beste is dien je verschillende factoren af te wegen, zoals het type auto en de thuissituatie.

Deskundige installatie

De installatie wordt verzorgd door het team van groenoplader. In verband met de hoge spanning en stroomsterkte kun je zonder elektrische kennis de laadpaal niet zelf installeren. Je wilt geen risico nemen met deze elektriciteit spanning. Ook wil je natuurlijk na de installatie de laadpaal probleemloos kunnen gebruiken.

Wat kost een laadpaal thuis?

Zoals met veel investeringen zie je pas op lange termijn een rendement. Het installeren en kopen van een laadstation voor je elektrische auto kost in het begin veel. Het aanschaffen van de laadpaal en het installeren brengt de nodige kosten met zich mee. Daarnaast dien je ook rekening te houden met de periodieke kosten die bij het abonnement van de laadpaal horen.
Je ziet pas iets terug van je investering zodat je de laadpaal in gebruik neemt. Thuis laden is veel goedkoper dan openbaar laden. Thuisladen kost ongeveer tussen de 21 en 35 cent per kWh. Openbaar laden kost tussen de 30 en 59 cent kWh.

Contact met Groenopladen.nl

Heb je een vraag en wil je contact opnemen met de klantenservice van Groenopladen.nl? Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040-7984090 en per mail kan het via het contact formulier op hun website.

Bedrijfsgegevens

Luchthavenweg 55C 5657 EA Eindhoven

Groenopladen.nl reviews en ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met Groenopladen.nl? Heb je al een laadpaal via hen laten installeren en ben je daar tevreden over? Bespaar je inderdaad veel meer en is het de investering waard? Laat jouw review, ervaring of klacht achter en help toekomstige klanten een goede elektrische oplaadpaal leverancier vinden. Samen ontdekken wij of Groenopladen.nl een betrouwbare partij is.

Waarom kiezen voor Groenopladen.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over groenopladen.nl

Is groenopladen.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over groenopladen.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is groenopladen.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector autodiensten.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Groenopladen.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor Groenopladen.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.