Bedrijfs logo van xxlwater.nl

Xxlwater.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Xxlwater.nl

XXL Water is een online watersportwinkel die gespecialiseerd is in alles wat met boten en buitenboordmotoren te maken heeft. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten, van bootaccessoires en dekuitrusting tot bootonderhoud, comfort, techniek en motor, watersport en fun, veiligheid, elektronica, kleding en nog veel meer.

Het assortiment van XXL Water is zeer uitgebreid en biedt voor elke watersporter wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor landvasten, ankers, fenders, dekbeslag, bootstoelen en sanitair, maar ook voor bilgepompen, drinkwaterpompen, stuurwielen en elektronica zoals accu's en opladers.

Het bedrijf heeft een ruime keuze aan funtubes, kneeboards, wakeboards en andere watersportaccessoires. Ook biedt XXL Water verschillende soorten zwemvesten, zowel voor heren, dames, kinderen als honden. Hierdoor is het mogelijk om veilig het water op te gaan en te genieten van alle watersportmogelijkheden.

XXL Water is een energie neutraal bedrijf. Het bedrijf heeft een eigen magazijn waar alle producten op voorraad zijn, wat zorgt voor een snelle levering van één tot twee werkdagen. Daarnaast biedt XXL Water waanzinnige prijzen en een uitstekende service. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice voor advies en ondersteuning.

Al met al is XXL Water een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar watersportartikelen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment, snelle levering en een goede klantenservice. Bovendien is het bedrijf energie neutraal, wat bijdraagt aan een duurzame toekomst voor de watersport.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews