Chromeburner

Scoort een 1.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van chromeburner. Lees de reviews en bezoek de website https://www.chromeburner.nl/.

Wat vind je van chromeburner?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over chromeburner

Gerald de Vries

Shoei neotec 2

Waardeloze service

19 dagen geleden gepost

Expert review

chromeburner Review

Behalve het vrije gevoel wat je krijgt van motor rijden kent motor rijden ook andere voordelen. Je bent met een motor sneller op je bestemming. Je kunt met een motor vrij wel overal parkeren. Files? Ha! Motorrijders weten wel beter. Tot slot is motorrijden voordeliger dan auto rijden.
Als motorrijder moet je je motor goed onderhouden en bijvoorbeeld regelmatig je banden en remmen controleren. Behalve het onderhoud van je motor is het ook leuk om nieuwe onderdelen voor je motor te kopen. Denk aan accessoires, nieuwe helm, motorkleding etc. Chromeburner is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van motor onderdelen. Lees in dit artikel alles over Chromeburner en ontdek of het een goede en betrouwbare webshop voor het kopen van motor onderdelen is.

Chromeburner review

Bij motorrijden staat veiligheid voorop, een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Om het maximale uit motorrijden te halen is het belangrijk om ook te denken aan je eigen veiligheid.
Het doel van Chromeburner is om motorrijden veilig(er) te maken door het aanbieden van kwalitatief goede producten waar ze zelf ook achterstaan. Het aanbod van Chromeburner is geselecteerd op basis van kwaliteit, innovatie en spraakmakendheid. Het kopen van motorkleding moet leuk zijn in plaats van een verplichting. Je moet plezier halen uit het rond surfen op hun website en het zoeken van die nieuwe veilige helm, die mooie motorjack, broek of laarzen. Na het bekijken van hun website krijg je vanzelf zin om veilig te gaan motorrijden!
Belangrijke voordelen van Chromeburner zijn de gratis verzending vanaf 50 euro. Is je bestelling niet helemaal naar wens? Je kunt hem gratis retour sturen. Wil je de volgende dag al de weg op? Plaats je bestelling voor 17 uur zodat je het de volgende dag al in huis hebt. De producten van Chromeburner zijn scherp geprijsd en biedt men ook nog eens een laagste prijs garantie aan!

Chromeburner motoronderdelen

Je kunt bij Chromeburner terecht voor producten uit een van de volgende categorien: Helmen, motorkleding, elektronica, accessoires, laarzen en schoenen, handschoenen of motoronderdelen.

Chromeburner betalingsmogelijkheden

Heb je je nieuwe helm gevonden? Deze kun je veilig afreken middels een van de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Visa, Mastercard, Paypal, Bancontact, Apple pay, bankcontact of middels een ouderwetse bankoverschrijving.

Contact opnemen met Chromeburner

Heb je een vraag over een product of over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice van Chromeburner. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur. Op zaterdag is men bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur. Telefoon van de klantenservice is: +31 73 200 80 20. Stuur je liever een email? Stuur deze dan naar [email protected]. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice middels WhatsApp op telefoonnummer +31 6 42 453 677.

Bedrijfsgegevens Chromeburner

ChromeBurner Motorgear, Touwslager 10, 5253 RK Nieuwkuijk (Den Bosch), Nederland BTW NL8513.69.856.B01. KvK 54607140, IBAN NL65RABO0166326143

Chromeburner review, wat is jouw ervaring?

Heb jij iets besteld bij Chromeburner? Hoe heb je dat ervaren? Deel jouw review of ervaring met Chromeburner en help toekomstige klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Chromeburner een goede en betrouwbare webshop voor motorkleding is!

Waarom kiezen voor chromeburner?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over chromeburner

Is chromeburner betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over chromeburner. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.0.

Waar is chromeburner actief?

Dit bedrijf is actief in de sector voertuigen en transport en in de subcategorieën: auto's, motoren en vrachtwagens

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar chromeburner te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor chromeburner 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.