Neostrada

Scoort een 2.2 van de 5 sterren, uit 5 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van neostrada. Lees de reviews en bezoek de website https://Neostrada.nl.

Wat vind je van neostrada?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over neostrada

Patrick Princen

Reseller hosting, Geen service! 0.0!

Ook ik ben iemand die al jaren met Neostrada werkte, en hier enorm tevreden over was. Nu sinds een korte maand lijkt de volledige service weggevallen. Ik ben inmiddels al meer dan een week aan het wachten met een enorm klein probleem voor een klant van mij. Deze klant ontvangt namelijk geen mails terwijl alles goed gekoppeld is. Dit is iets wat bij Neostrada ligt! Ik heb Ze geprobeerd te bellen, dan krijg je een bandje wat vertelt: U kunt ons alleen met de chat bereiken. Kijk je op hun website, is de chatfunctie uitgeschakeld. Ik heb gemailt met Zowel [email protected] [email protected] en [email protected] en dit al een volle week. Tot nu toe alleen nog maar een lading aan : Wij reageren binnen 72 uur op u! Nou, ik kan vertellen die zijn voorbij, net als het vertrouwen wat deze klant in mij had. Ik ben inmiddels aan het overstappen, want ik vertrouw Neostrada voor 0%! Ik heb de 40% verhoging niet eens benoemd, is ook niet nodig natuurlijk, want dat slaat nergens op. Ik heb gelezen dat er enorm veel soortgelijke klachten zijn over Neostrada hier. en vaak zijn het de bedragen waarvoor je NET GEEN rechtzaak gaat starten, graag zou ik willen sparren met andere gedupeerde voor een mogelijkheid om een rechtzaak samen aan te spannen. Voor contact wil ik graag mijn zakelijke Email hier achterlaten, echter staat deze bij Neostrada zelf. Dus bij deze mijn persoonlijke Email adres : Patrickprincen21 @ Gmail .com Samen zijn we altijd sterker, en ik weiger te accepteren dat Neostrada met deze manier van werken door kan gaan.

12 maanden geleden gepost

Richard

webhosting en meerdere domeinen

altijd snel en netjes antwoord op mijn vragen via de chat

8 maanden geleden gepost

L

Een premium site voor €200+ ZONDER ENIGE VORM VAN SERVICE

IK WIL MIJN GELD TERUG VUILE OPLICHTERS

5 maanden geleden gepost

Ste

domeinnaam

(Automatische vertaling...) Vermijd ten koste van alles! Heb een slechte ervaring met hen. In 2020 heb ik enkele domeinen hierheen verhuisd, maar voor de jaarlijkse vervaldatum in 2021 heb ik besloten om naar een andere registrar te verhuizen vanwege hun hoge kosten. Zelfs als deze domeinen niet meer bij hen zijn, sturen ze een factuur voor verlenging en doen ze alsof ze dat bedrag krijgen (in feite zonder enige service te bieden omdat de domeinen niet bij hen zijn) ook via een ander bedrijf genaamd Blue Finance... Het lijkt erop dat dit bedrijf zaken doet op een onethische manier, u kunt andere beoordelingen online bekijken (helaas heb ik die te laat gelezen...) Ik raad aan dit bedrijf te VERWIJDEREN! ------ Avoid at any cost! Having a bad experience with them. In 2020 I transferred some domains here, but before yearly expiration in 2021 I decided to move to another registrar due to their hefty costs. Even if these domains are not with them anymore they issued billing invoice for renewal and pretend to obtain that amount (basically without offering any service as domains are not with them) also through another company called Blue Finance... Seems this company is running business in an unethical way, you can check other reviews online (unfortunately I read those too late...) I recommend to AVOID this company!

3 maanden geleden gepost

holden

hosting ruimte

Prima hosting. Alleen te duur geworden en vage limiteringen in cPanel. Beetje flauw. Werkt verder prima, nooit service nodig gehad. Maar als je niet weet hou je websites moet bouwen moet je iemand inhuren.

16 dagen geleden gepost

Expert review

neostrada Review

Een website nodig? Het begint met een domeinnaam en een hostingpakket. Er zijn veel hosting bedrijven in binnen en buitenland waar je uit kunt kiezen, maar je wil natuurlijk niet dat wanneer je alles geregeld en online hebt staan dat je ziet dat je website heel traag laadt of dat er andere storingen optreden. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over Neostrada, zo vind je hier mijn review maar ook reviews van andere klanten van Neostrada. Ontdek je of het een goede webhosting aanbieder is waar je jouw volgende domeinnaam moet kopen!

Waarom je hosting bij Neostrada afnemen?

  • Al jaren een betrouwbare aanbieder van goedkope maar goede hosting
  • Support staat altijd voor je klaar en je kunt ze via de live chat direct benaderen (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur)
  • WordPress fan? Maak dan gebruik van hun speciale hosting die geoptimaliseerd is voor Wordpress sites
  • Webhosting is stabiel met weinig tot geen storingen
  • Dankzij Softaculous kun je meer dan 400 apps gratis en direct met 1 click installeren op je webhosting/ server 
  • Beveilig je website nog beter en maak gebruik van het gratis SSL certificaat die je via Neostrada kunt krijgen 
  • Je kunt gebruik maken van de gratis backups, die tot wel 30 dagen terug gaan

Wat is Neostrada?

Op Neostrada kun je domeinen registeren of webhosting afnemen. Het is een snel groeiend bedrijf wat ondertussen door Versio is overgenomen. Kortom; ben je op zoek naar goede en betrouwbare hosting? Kies dan voor Neostrada en sluit je aan bij de al meer dan 50 duizend tevreden klanten.
De homepagina van Neostrada webhosting

Neostrada review

Neostrada is al lange tijd actief als webhoster. In de afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid en hebben ze meerdere producten vernieuwd en verschillende andere diensten toegevoegd aan hun aanbod. Het kiezen en bestellen van een domeinnaam is eenvoudig en wijst vanzelf. Vervolgens kun je optioneel een webhosting pakket koppelen aan je domein. Ben je een beginner? Dan is dit een goede optie. Welk hosting pakket kiezen? Ik zou beginnen met het standaard pakket zodat je het kan testen. Alle hosting pakketten zijn voorzien van cPanel en daarmee heb je alle mogelijkheden om je website te beheren. Zo kun je eenvoudig Wordpress installeren of een SSL certificaat installeren.
Neostrada domein registeren

Voordelen Neostrada

Enkele voordelen van Neostrada zijn de prijs/ kwaliteit verhouding. De snelle klantenservice (via chat!) en de stabiliteit van het hosting netwerk. Er zijn weinig storingen gemeld over Neostrada.

Domeinen en hosting via Neostrada

Bij Neostrada kun je terecht voor webhosting (regulier en geoptimaliseerd voor Wordpress) en voor het kopen van domeinnamen. Ze hebben behalve Wordpress hosting ook Joomla! Hosting, Magento hosting, Prestashop hosting, OpenCart hosting, Drupal hosting, VPS servers en WooCommerce hosting. Al deze specifieke hosting pakketten zijn geoptimaliseerd voor de betreffende software zodat je het maximale haalt uit je website!
Neostrada wordpress hosting prijzen

Contact opnemen met Neostrada

Heb je een storing met je website of wil je contact opnemen met Neostrada? Zie hieronder hun bij ons bekende contact gegevens:
Administratie [email protected]
KvK-nummer 50033425
BTW-nummer NL8225.05.599.B01
Neostrada heeft geen telefoonnummer die je kunt bellen. Wil je niet mailen? Dan is het ook mogelijk om via de chat contact met ze op te nemen.

Neostrada betaalmogelijkheden

Je domeinnamen en hosting kun je eenvoudig afrekenen met iDeal of Paypal. Ook is het mogelijk om middels automatische incasso de facturen te laten incasseren. Dit is handig voor wanneer domeinen verlengd moeten worden, zo voorkom je dat ze per ongeluk verlopen en je de domeinnaam kwijt bent.
Veilig betalen bij Neostrada

Neostrada reviews en ervaringen

Heb jij weleens een domeinnaam besteld bij Neostrada? Vond je dat eenvoudig gaan of totaal niet? Of heb je weleens een webhosting pakket afgenomen en hoe is dat bevallen? Ben je al langer klant van Neostrada en vind je de hosting betrouwbaar of heb je juist veel last gehad van storingen? Laat jouw review of ervaring over Neostrada achter en help toekomstige klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken we of Neostrada een betrouwbare hosting partner is!

Waarom kiezen voor neostrada?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over neostrada

Is neostrada betrouwbaar?

Er zijn 5 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over neostrada. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 2.2.

Waar is neostrada actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: domeinnamen en hosting

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar neostrada te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor neostrada 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.