Holland sail

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van holland sail. Lees de reviews en bezoek de website https://www.hollandsail.nl.

Wat vind je van holland sail?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over holland sail

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

holland sail Review

Er is een hoop te beleven en je kan echt werkelijk waar genoeg bedenken om jouw vakantie goed te besteden, maar waar nog niet vaak genoeg over na wordt gedacht is een vakantie in eigen land. In eigen land hebben we zoveel mogelijkheden die nog niet worden gebruikt en een zeilvakantie is daar een van. Dat is precies wat je bij Holland Sail kan krijgen: Namelijk een fantastische ervaring op een van de grotere zeilschepen van het land en dat is echt werkelijk waar een unieke ervaring. Hoewel Holland Sail goed wordt beoordeeld, is het voor ons altijd belangrijk om te zien dat jij ook die ervaring hebt. We waarderen het dus als je een review achterlaat op deze pagina als je een keer een schip hebt geboekt. Als je juist op zoek bent naar een review of reviews dan kan je die op deze pagina rustig lezen voordat je besluit om een zeilvakantie te boeken via HollandSail.nl.

Holland Sail review

Het mag wat kosten, maar wanneer je echt een onvergetelijke ervaring op wil doen door een zeilreis te maken dan ben je bij Holland Sail aan het juiste adres. Een midweek, weekend, een hele week, een dag of tijdens de schoolvakanties: pasen, pinksteren of hemelvaart. Het is allemaal mogelijk en je kan daarbij ook nog eens kiezen op welke locatie je deze reis wil maken. Van een catering tot aan andere faciliteiten: alles behoort tot de mogelijkheden van boeken op de website van HollandSail. Wist je dat kinderen onder de 11 jaar in het weekend korting krijgen? Dat scheelt toch behoorlijk op de kosten die je zal maken. De schippers en bemanning zijn enorm ervaren en weten precies wat ze doen, waardoor je een veilig gevoel krijgt bij het maken van een zeilreis. Ruim 1000 klanten die een beoordeling gaven, gaven een 9,5/10 en dat zegt toch wel wat over de ervaringen die zij hebben opgedaan tijdens hun reizen.

Holland Sail Zeilreizen

Als een van de grootste zeilaanbieders van het land is Holland Sail echt een unieke website waar je schepen kan reserveren om te zeilen. Het gaat dan echt om prachtige schepen die wat kosten, maar dat is zeker wel de moeite waard. Overnachting, catering en een dagtocht zitten bij veel schepen inbegrepen waardoor je echt de ultieme ervaring kan krijgen bij jouw zeilvakantie. De zeilreizen worden aangeboden op het Ijsselmeer, Markermeer, de Friese Meren, Terschelling en de Waddenzee. Wat dat betreft dus genoeg locaties waar je echt een fantastische ervaring kan opdoen en er even tussenuit kan met mensen die je lief zijn.

Holland Sail Schepen

De Radboud, Lotus, Welvaart, Novel, Zeemeeuw,  Waterwolf, Morgana, Panta Rhei, Boreas, Moeke Zorn, Vertrouwen Harlingen, Vertrouwen Enkhuizen, Nooit Volmaeckt, Zuid-Holland, Grote Beer, Mon Desir, Aegir, Fortuna, Bontekoe, Strijd, Elbrich, Bree Sant, La Boheme, Eensgezindheid, Nirwana, Amore Vici, De Vriendschap, Alberdina, Lotus 16 - Wat hebben die allemaal gemeen? Dat zijn alle zeilschepen die beschikbaar zijn bij Holland Sail om te huren. Van klein naar immens, het verschil zit 'm voornamelijk in de grootte maar natuurlijk ook in de faciliteiten die aangeboden worden op de schepen die te huur zijn. Aan jou nu de keus welke schip je wil huren en voor hoelang je dat wil. Dat is zeker geen makkelijke keus gezien al het moois dat je kan huren bij HollandSail.nl!

Contact opnemen met Holland Sail

Het kan zijn dat je al een boeking hebt gedaan en deze wil annuleren, dat je een vraag of opmerkingen hebt of gewoon eerst wat meer informatie wil ontvangen van Holland Sail voordat je een van de schepen gaat reserveren. In dat geval kan je altijd contact opnemen met de klantenservice die je maar graag helpt bij het uitzoeken van je vragen. Het is niet voor niets dat mensen HollandSail.nl beoordelen met een 9,6 voor klanttevredenheid. Je kan Holland Sail contacten op de volgende manier:

Telefoonnummer: +31 228 - 31 21 33
Email adres: [email protected]

Postadres:

Holland Sail.

Stationsplein 3
1601 EN Enkhuizen
Nederland

Holland Sail reviews en ervaringen

Heb jij al eens een zeilreis geboekt met Holland Sail? Dan willen we graag weten wat je er van vond en hoe het precies is verlopen? Hoe was de catering? Hoe was de service? En hoe waren de bemanningsleden? We zien graag een review van jou hier op deze pagina zodat andere mensen ook precies kunnen zien of het de moeite waard is om bij Holland Sail een zeilreis te boeken. Wil je juist reviews, ervaringen en klachten lezen? Dan kan je die allemaal terugvinden op deze pagina!

Andere bedrijven uit categorie actieve vakanties en (winter)sport

Waarom kiezen voor holland sail?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over holland sail

Is holland sail betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over holland sail. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is holland sail actief?

Dit bedrijf is actief in de sector reizen en vakanties en in de subcategorieën: actieve vakanties en (winter)sport

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar holland sail te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor holland sail 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.