Echtierland.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van echtierland.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Echtierland.nl.

Wat vind je van echtierland.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over echtierland.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

echtierland.nl Review

Ierland heeft veel te bieden en is een populaire bestemming onder Nederlandse vakantiegangers. Ierland staat bekend om haar gastvrijheid, mooie landschapen en rijke geschiedenis en cultuur. Het is slechts twee uur vliegen naar dit prachtige land waar je kastelen en Keltische legendes kunt ontdekken of op avontuur kunt gaan langs de ruige westkust. EchtIerland is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen naar Ierland. Lees op deze pagina alles over het aanbod, contact en betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen met EchtIerland en ontdek of het een betrouwbare en goede reisorganisatie is voor jouw volgende reis naar Ierland!

Review EchtIerland.nl

EchtIerland.nl verwelkomt je met een prachtige website, bomvol informatie en reisaanbod naar Ierland. Voor elke reiziger is er een geschikte reis. De website geeft voldoende informatie over Ierland als bestemming maar ook veel informatie over de reis die je kunt verwachten. De website brengt ons gelijk al in een vakantie stemming!

Reisimpressie, route, reisschema, accommodaties, prijzen en bijzonderheden

De presentatie van een reis wordt erg goed gedaan. Je krijgt een goede reisimpressie dankzij de mooie sfeer foto's. Ook zie je welke route je gaat maken zodat je je alvast kan voorbereiden door bijvoorbeeld het inlezen. Het reisschema is ook al bekend en je ziet precies waar je je gedurende de reis zult bevinden. Benieuwd waar je overnacht? Daar is ook aan gedacht, je krijgt namelijk een indruk waar je zult overnachten middels foto's van de accommodaties. Tot slot zie je de prijs voor de reis en eventuele bijzonderheden voor de reis. Wat bijvoorbeeld is inbegrepen in de reis (zoals ontbijt of logies) of wat juist niet is inbegrepen zoals eventuele toeslagen.

EchtIerland reis aanbod

Het aanbod van EchtIerland bestaat uit onder andere fly en drives, rondreizen, bed and breakfast reizen, wandelreizen, korte vakanties, stedentrips, varen en groepsreizen naar Ierland. Alle reizen zijn "handpicked" zodat je echte een unieke, mooie, avontuurlijke ervaring krijgt. Voor een bestemming als Ierland is dat wat ons betreft een must!

EchtIerland betaalmogelijkheden

Je reis naar Ierland un je op verschillende manieren betalen. Je ontvangt een factuur per mail met daarin een betaallink. De reis kun je betalen met iDeal, Creditcard, Bancontact of Paypal.

Contact opnemen met EchtIerland

Je kunt met EchtIerland contact opnemen via telefoon of email. Telefonisch is men bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur op telefoonnummer 035-7200006. In het weekend is men niet bereikbaar. Ook is het mogelijk via email contact op te nemen, dat kan via email adres [email protected].

Bedrijfsgegevens

Echt Ierland is onderdeel van Aquaterra Travel B.V. 
KvK 52554384 
BTW nummer: NL850497188B01 
Burgemeester-Reigerstraat 74, 3581 KW, Utrecht

Reviews en ervaringen over EchtIerland.nl

Heb jij al een reis naar Ierland geboekt via EchtIerland? Hoe heb je dit ervaren? Was de gemaakte reis een succes of juist helemaal niet? Laat jouw review, ervaring of beoordeling over EchtIerland achter en help toekomstige reizigers een goede keus maken. We ontdekken samen of EchtIerland een betrouwbare reisorganisatie is!

Waarom kiezen voor echtierland.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over echtierland.nl

Is echtierland.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over echtierland.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is echtierland.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector reizen en vakanties en in de subcategorieën: actieve vakanties en wintersport stedentrips

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar echtierland.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor echtierland.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.