Clicky

Wat vind je van swoop.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over swoop.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Swoop is een online shop waar je refurbished toestellen kunt kopen. Refurbished betekent in het Engels gerenoveerd of opgeknapt. Maar Swoop doet veel meer. De apparaten die verkocht worden door Swoop zijn uitgebreid schoongemaakt, gecontroleerd en getest of alles nog werkt. Refurbished is anders dan tweedehands. Tweedehands toestellen zijn niet gecontroleerd en worden ook niet geleverd met garantie. Refurbished producten zijn in een korte tijd enorm gestegen in populariteit. Maar hoe weet je of je bij een betrouwbare partij de refurbished producten koopt? Door reviews te raadplegen op Reviewdesk!


Swoop review

De website van Swoop ziet er goed uit en je kunt snel vinden wat je zoekt. In eerste instantie kan je denken dat een refurbished toestel het zelfde is als tweedehands, maar er is wezenlijk verschil tussen tweedehands en refurbished toestellen. Swoop geeft 2 jaar garantie op de toestellen. Apparaten worden functioneel getest op meer dan 50 punten. Originele onderdelen worden zorgvuldig gecontroleerd. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen. Op de productpagina vind je alle relevante informatie zoals de product foto's, omschrijving, kleur en prijs. Ook wordt de conditie aangegeven van het toestel. De cosmetische condities variëren van "zichtbaar gebruikt" tot "zo goed als nieuw, door fabrikant refurbished". Afhankelijk van de conditie die je kiest is de prijs lager of hoger.


Swoop assortiment

Swoop heeft verschillende categorieën waar je uit kunt kiezen waarvan de populairste zijn: iPhones, iPads, MacBooks, Macs en diverse Windows toestellen. Omdat Swoop afhankelijk is van de toevoer van telefoons die ze op kunnen knappen is het gewenste toestel niet altijd aanwezig. Oudere toestellen zijn wel goed op voorraad.
Behalve eigen producten verkoopt Swoop ook toestellen van andere refurbishers. De kwaliteit is gewaarborgd en daardoor kan Swoop meer producten aanbieden.


Voordelen Swoop

  • Ieder toestel is 100% in orde
  • 2 jaar garantie en 30 dagen uitproberen
  • Grote klantenkring
  • Voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending in Nederland
  • Levering op zondag
  • Meer dan 25 jaar ervaring


Contactgegevens

Je kunt op meerdere manieren Swoop bereiken. Zo kan het via email, telefoon, Livechat en Facebook messenger. Swoop is dagelijks bereikbaar van 9 tot 17 uur. Je kunt hen bereiken via email op [email protected] En telefonisch is Swoop bereikbaar op telefoonnummer: 030-753 7801


Swoop adres gegevens Postadres (geen bezoekadres)

Trasmolenlaan 5 
3447 GZ Woerden
Bedrijfsgegevens KVK: 70518793 
BTW: NL858355498B01 
IBAN: NL18ABNA0832448028


Reviews Swoop, wat is jouw ervaring?

Heb jij een refurbished toestel besteld via Swoop? Hoe heb je dat ervaren? Hoe vond je het toestel? Was het toestel beschadigd? Laat jouw review, klacht, beoordeling, recensie of ervaring met Swoop achter via het review formulier. Jouw review over Swoop is ontzettend waardevol. Dankzij jouw review kunnen we toekomstige, potentiële klanten van Swoop informeren over de betrouwbaarheid van de refurbished producten die Swoop verkoopt.
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.