Clicky

Stellafietsen.Nl

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van stellafietsen.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.stellafietsen.nl.

Wat vind je van stellafietsen.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over stellafietsen.nl. Dit bedrijf is actief in de sector voertuigen en transport en in de subcategorieën: fietsen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over stellafietsen.nl

Lies

dolce/forte comfort

4 weken geleden fiets besteld bij Stella. Zou vrijdag 12-8 's morgens 07.45-08.15 uur afgeleverd worden. Om 10.00 uur nog steeds geen fiets. Na ruim 45 minuten in de wacht gestaan te hebben eindelijk contact met stella. Antwoord: de fiets staat niet in de bus. zou diezelfde dag teruggebeld worden voor nieuwe afleverdatum. Niet gebeurd dus op maandag weer gebeld met stella. Afspraak gemaakt voor aflevering op 19-8 tussen 14.45-15.45 uur. fiets weer niet bezorgd. Stella gebeld (ca. 30 keer) onmogelijk om contact te krijgen en ook via mail en chatbot geen enkele reactie. Vanmorgen weer gebeld. Bezorger had wegens persoonlijk omstandigheden zijn route niet af kunnen maken. Dat kan gebeuren maar een telefoontje hierover is toch het minste wat je mag verwachten ( en als de fiets niet in de bus staat al helemaal, dat zie je toch direct als je vertrekt lijkt mij). Kortom: zeer slecht te spreken over de gang van zaken. 2 dagen vrij moeten nemen om de fiets te ontvangen en ook nog het lef hebben om in de bezorgbevesiging te zetten dat je €50.00 moet betalen als je de afspraak binnen 48 uur voor bezorging wil verzetten. Wat mag de klant voor al deze ellende in rekening brengen??? Nu weer afwachten of 7-9 de fiets werkelijk geleverd wordt.

6 maanden geleden gepost

Noëlle

display

Had al tijd de Stella Livorno. Erg goede fiets, maar was display kwijtgeraakt...Dat was zwaar trappen..Kon niet worden besteld, maar de servicemedewerker van het filiaal Woerden, Berkan, haalde er een van een testfiets. Dat display heb ik gekocht. Was top, kon ik toch lekker naar huis fietsen. Nog dezelfde avond vond ik mijn "oude" display. Heb de "nieuwe" terug kunnen brengen, en mijn geld komt retour.

10 maanden geleden gepost