Bedrijfs logo van stellafietsen.nl

Stellafietsen.nl

2.88

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Stellafietsen.nl

Is stellafietsen.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij stellafietsen.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of stellafietsen.nl een goede en betrouwbare site is. stellafietsen.nl is actief in de categorie voertuigen en transport en verder ook te vinden in fietsen.

Waarom kiezen voor stellafietsen.nl?

Je kunt gerust bij stellafietsen.nl bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met stellafietsen.nl

stellafietsen.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over stellafietsen.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij stellafietsen.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over stellafietsen.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt stellafietsen.nl overzichzelf?

Stella is de grootste e-bike specialist van nederland. dagelijks werkt stella met meer dan tweehonderd mensen aan één doel: het fietsplezier van onze (toekomstige) klanten! het viel stella op dat de eerste elektrische fietsen veel te duur waren en dat de service vaak te wensen over liet. ondertussen heeft stella al ruim 250.000 tevreden klanten. stella is uniek met de landelijke service aan huis of op het werk. ook heeft stella een landelijke dekking aan e-bike testcenters waar klanten altijd terecht kunnen voor een vrijblijvende proefrit of service. Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland. Dagelijks werkt Stella met meer dan tweehonderd mensen aan één doel: het fietsplezier van onze (toekomstige) klanten! Het viel Stella op dat de eerste elektrische fietsen veel te duur waren en dat de service vaak te wensen over liet. Ondertussen heeft Stella al ruim 250.000 tevreden klanten. Stella is uniek met de landelijke service aan huis of op het werk. Ook heeft Stella een landelijke dekking aan e-bike testcenters waar klanten altijd terecht kunnen voor een vrijblijvende proefrit of service.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Noëlle -

Meest populaire review

Review

Had al tijd de Stella Livorno. Erg goede fiets, maar was display kwijtgeraakt...Dat was zwaar trappen..Kon niet worden besteld, maar de servicemedewerker van het filiaal Woerden, Berkan, haalde er een van een testfiets. Dat display heb ik gekocht. Was top, kon ik toch lekker naar huis fietsen. Nog dezelfde avond vond ik mijn "oude" display. Heb de "nieuwe" terug kunnen brengen, en mijn geld komt retour.

Lies -

Review

4 weken geleden fiets besteld bij Stella. Zou vrijdag 12-8 's morgens 07.45-08.15 uur afgeleverd worden. Om 10.00 uur nog steeds geen fiets. Na ruim 45 minuten in de wacht gestaan te hebben eindelijk contact met stella. Antwoord: de fiets staat niet in de bus. zou diezelfde dag teruggebeld worden voor nieuwe afleverdatum. Niet gebeurd dus op maandag weer gebeld met stella. Afspraak gemaakt voor aflevering op 19-8 tussen 14.45-15.45 uur. fiets weer niet bezorgd. Stella gebeld (ca. 30 keer) onmogelijk om contact te krijgen en ook via mail en chatbot geen enkele reactie. Vanmorgen weer gebeld. Bezorger had wegens persoonlijk omstandigheden zijn route niet af kunnen maken. Dat kan gebeuren maar een telefoontje hierover is toch het minste wat je mag verwachten ( en als de fiets niet in de bus staat al helemaal, dat zie je toch direct als je vertrekt lijkt mij). Kortom: zeer slecht te spreken over de gang van zaken. 2 dagen vrij moeten nemen om de fiets te ontvangen en ook nog het lef hebben om in de bezorgbevesiging te zetten dat je €50.00 moet betalen als je de afspraak binnen 48 uur voor bezorging wil verzetten. Wat mag de klant voor al deze ellende in rekening brengen??? Nu weer afwachten of 7-9 de fiets werkelijk geleverd wordt.