Bedrijfs logo van shuttleparkeren.nl

Shuttleparkeren.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Shuttleparkeren.nl
Wanneer je veilig en betrouwbaar wil parkeren op Schiphol, of dit nu voor de korte of lange termijn is, dan kan je tegenwoordig bij talloze websites terecht. Zo kan je op het internet eenvoudig een boeking doen voor short term of long term parking op Schiphol. Maar kan je daar dan ook betrouwbaar en veilig parkeren? En hoe zit het met het betalen? Wanneer je veilig en betrouwbaar wil parkeren dan zal je op zoek moeten gaan naar de betrouwbare aanbieders bij Schiphol en daar is Shuttleparkeren.nl er een van. Maar hoe weten we of Shuttleparkeren.nl wel zo betrouwbaar is? Dat kan je zien door de reviews en de ervaringen op deze pagina te lezen. Als je zelf ervaring hebt met Shuttle parkeren en een beoordeling wil achterlaten, dan vragen we je dat te doen op deze pagina.

Shuttleparkeren.nl review

Er zijn talloze parkeerplaatsen waar je je auto kan parkeren wanneer je via Schiphol wil vliegen, of dit nu voor vakantie is of voor een zakenreis, het kan allemaal via de vele beschikbare parkeerplaatsen in de buurt. In de meeste gevallen zal je op zoek zijn naar goedkope opties in de buurt als je voor de lange termijn wil parkeren, want bij Schiphol zelf is de prijs echt enorm hoog voor de lange termijn en dat is niet wat je zoekt. Via Shuttleparkeren zit je ongeveer 10 minuten vanaf luchthaven Schiphol en dat zorgt er dus voor dat je snel bij Schiphol bent. Het parkeerterrein is afgezet en beveiligd. Je zal vervolgens vanaf het terrein met een shuttlebus naar Schiphol rijden, waarbij het personeel uw bagage zal overladen naar de luxe shuttlebus. Zodra je weer bent gearriveerd op Schiphol en je je baggage hebt opgehaald kan je de receptie bellen en dan wordt de luxe shuttlebus weer gestuurd om je op te halen.

Shuttleparkeren.nl betrouwbaar

Ja, bij Shuttleparkeren.nl kan je betrouwbaar vrij eenvoudig shuttle parkeren voor de korte en de lange termijn. Of je nu voor 1 dag wil parkeren of dat je een week, maand of een jaar wil parkeren: het is allemaal mogelijk. We krijgen tot nu toe geen klachten of negatieve recensies van mensen die bij Shuttleparkeren hebben geparkeerd, maar zodra dit wel het geval is dan zullen we deze pagina updaten met de laatste reviews.

Betalen bij Shuttleparkeren.nl

Betalingen bij Shuttleparkeren kunnen vrij eenvoudig worden uitgevoerd via de volgende methoden: iDeal, Paypal, Creditcard (Maestro, MasterCard & VISA), Overschrijving, SoFort & BanContact.

Contact opnemen met Shuttleparkeren.nl

Shuttleparkeren's klantenservice is 24/7 bereikbaar en dat maakt het fijn, want je krijgt altijd iemand aan de telefoon die je kan helpen bij een vraag, opmerking of gewoon wat informatie vergaren. Wil je contact opnemen met ShuttleParkeren? Dan kan op de volgende manieren.

Telefoonnummer: +31 6 1460 2360
Email: [email protected]

Adres:

Shuttleparkeren.nl
Middenweg 6
1432 DE Aalsmeer

Reviews en ervaringen over Shuttleparkeren.nl

Ben jij al eens klant geweest van Shuttleparkeren.nl en heb je al eens via deze partij geparkeerd op Schiphol? Heb je zonder problemen je auto kunnen parkeren en heb je geen rare dingen meegemaakt? Of heb je juist nare ervaringen met Shuttleparkeren en wil je dit delen met anderen? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met dit parking bedrijf op Schiphol. Laat jouw review achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Laten wij samen ontdekken of Shuttleparkeren.nl een goede partij is waar je betrouwbaar en veilig je auto kan achterlaten terwijl je bent gaan vliegen naar een ander land of op vakantie bent.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews