Bedrijfs logo van informer.nl

Informer.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Informer.nl

Informer - smart online boekhouden (lees alle ervaringen)

Of je nu een starter, ZZP'er, kleinbedrijf, accountant of stichting bent, informer.nl is geschikt voor iedereen. Ben je op zoek naar een nieuw boekhoud pakket of wil je weten wat andere gebruikers vinden van Informer? Lees op deze pagina alle reviews, ervaringen en beoordelingen met Informer.nl.

Bespaar tijd met boekhouden

Dankzij het boekhoudprogramma van Informer kun je nog slimmer zelf online boekhouden en factureren versturen. Je kunt zelfs via Whatsapp facturen inboeken. Hoe werkt? Maak een foto, stuur ze in via Whatsapp! Bespaar tijd door het direct inlezen van je bankboekingen, je kunt elke bank koppelen. Is het weer tijd voor de BTW aangifte? Deze verstuur je makkelijk en direct vanuit Informer!
Je boekhouding wil je niet zomaar met iedereen delen. Bij Informer is jouw data veilig opgeslagen in de cloud en hoef jij je geen zorgen te maken. Alle data is beschermd.

De functies van Informer

De functies van Informer zijn uitgebreid, een aantal functies zijn:
  • Online facturen versturen
  • Uitgaven verwerken
  • Betalingen verwerken (met een automatische bankkoppeling)
  • Eenvoudig je BTW aangifte doen
  • Verwerk je reiskoten
  • Robotic Accounting

Jouw ervaringen, reviews of klachten over Informer smart online boekhouden

Ben jij al klant van Informer? Deel dan jouw ervaringen met ons! Wij lezen graag hoe jij het gebruik van Informer smart boekhouding hebt ervaren. Zijn er nadelen aan het gebruik van dit programma? Door het delen van jouw ervaring met Informer boekhouden help je andere ondernemers om een goede keuze te maken. Zo ontdekken wij samen of Informer een betrouwbaar en goed boekhoudpakket is.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews