Bedrijfs logo van hapjescateraar.nl

Hapjescateraar.nl

1.5

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Hapjescateraar.nl

Is hapjescateraar.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij hapjescateraar.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. hapjescateraar.nl is actief in de categorie Eten & drinken en verder ook te vinden in de subcategorie taart en gebak.

Waarom kiezen voor hapjescateraar.nl?

Je kiest voor hapjescateraar.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met hapjescateraar.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van hapjescateraar.nl.

Jouw ervaringen en review over hapjescateraar.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij hapjescateraar.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over hapjescateraar.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt hapjescateraar.nl overzichzelf?

Van lunch & broodjes tot compleet hapjes feest. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare hapjes cateraar in Nederland, dan is Hapjescateraar.nl het juiste adres. Of het nou voor thuis, op het werk of op een andere locatie is, hapjes cateraars verzorgen de catering servicegericht en met oog voor kwaliteit! Hapjescateraar.nl is een samenwerkingsverband van hapjes cateraars dat door heel Nederland actief is. Sinds 2008 zorgt Hapjescateraar.nl jaarlijks voor meer dan 85.000 gasten de catering voor tal van gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag of familiefeest met een hapjes buffet, een borrel op een groot event of een zakelijke lunch op het werk.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Annelies Terlouw Heeft een aankoop gedaan op

Meest populaire review

Review

Gisteren een bestelling geplaatst voor een feestje vanavond. In het gehele bestelproces was het mogelijk om op deze termijn te bestellen, waar ik erg blij mee was. Bestelling geplaatst, betaald en een mail gehad waarin de bestelling bevestigd wordt. Daarna niks meer.... Vanmorgen gebeld met het bedrijf. Er kan niet geleverd worden, er zou over gemaild zijn. Ik heb mijn email net nogmaals doorgespit, niks ontvangen. De reactie die gegeven wordt: tja, sorry, wij hebben gemaild en ik neem nu netjes de telefoon op.... En daar moet je het mee doen. Ik had op zn minst opgebeld kunnen worden, zodat je als aanbieder ook zeker weet dat je klant op de hoogte is. Wel de centen ontvangen maar netjes afhandelen.... ho maar. Nooit meer dus.