Bedrijfs logo van dare to drink different

Dare to drink different

Omschrijving bedrijf

Dare to Drink Different is een webshop voor horecaondernemers die gespecialiseerd is in het verkopen van bierpakketten en speciaalbieren. Ze bieden een breed scala aan bierpakketten aan, waaronder bierstijlpakketten, brouwerijpakketten, bierpakketten met glas, samengestelde bierpakketten en verrassingspakketten.

De webshop heeft een uitgebreid assortiment aan speciaalbieren, waarbij ze zorgvuldig geselecteerde bieren aanbieden van verschillende brouwerijen. Ze hebben bieren in diverse smaken en stijlen, zoals fris en fruitig, soepel en subtiel, blond en krachtig, amber en elegant, en donker en rijk. Daarnaast hebben ze ook een selectie van alcoholvrij bier.

De webshop heeft een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om door het assortiment te bladeren en bieren te bestellen. Ze bieden ook de mogelijkheid om biercadeaus te kopen, zoals biergeschenken en grote flessen speciaalbier. Daarnaast hebben ze ook bierglazen te koop.

Dare to Drink Different staat bekend om zijn exclusieve bierpakketten en scherpe aanbiedingen. Ze hebben regelmatig nieuwe bieren in hun assortiment, waardoor klanten altijd iets nieuws kunnen ontdekken. Daarnaast bieden ze ook cadeaubonnen aan, zodat klanten een bierpakket cadeau kunnen doen aan vrienden of familie.

De webshop biedt gratis verzending aan op bestellingen vanaf €60,-, wat een aantrekkelijk voordeel is voor klanten. Daarnaast hebben ze ook een snelle levering, waardoor klanten hun bestelling snel in huis hebben.

Al met al is Dare to Drink Different een betrouwbare webshop voor horecaondernemers die op zoek zijn naar bierpakketten en speciaalbieren. Ze bieden een breed assortiment aan bieren, hebben regelmatig nieuwe producten en bieden scherpe aanbiedingen. Met hun gebruiksvriendelijke interface en snelle levering is het gemakkelijk en snel om bieren te bestellen.

Bedrijfs reviews