Bedrijfs logo van guardey

Guardey

Omschrijving bedrijf

Guardey is een cybersecurity-service die bedrijven beschermt tegen cyberdreigingen. Ze bieden een plug-and-play oplossing die eenvoudig te gebruiken is en 24/7 bescherming biedt. Of je team nu op kantoor, thuis of op afstand werkt, Guardey zorgt ervoor dat je bedrijfsgegevens en -operaties worden beschermd.

Een van de belangrijkste functies van Guardey is de naadloze beveiligde verbinding die het biedt. Hiermee kun je direct een VPN-tunnel opzetten voor je team, zodat ze veilig kunnen werken, waar ze zich ook bevinden. Dit zorgt ervoor dat je team altijd toegang heeft tot de benodigde bedrijfsbronnen zonder zich zorgen te hoeven maken over potentiële beveiligingsrisico's.

Daarnaast biedt Guardey real-time bedreigingsverdediging. Ze monitoren voortdurend op virussen en malwarebedreigingen en kunnen deze snel aanpakken. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je bedrijfsomgeving veilig blijft, zelfs als er nieuwe bedreigingen opduiken.

Een andere unieke functie van Guardey is de betrokkenheid van het team bij cyberbewustzijnstraining. Ze bieden een leuke en effectieve leermethode waarbij gamificatie wordt gebruikt om de kennis van je team over cybersecurity te vergroten. Hierdoor bouw je een waakzaam en veiligheidsbewust team op dat beter in staat is om potentiële bedreigingen te herkennen en te voorkomen.

Wat Guardey onderscheidt van andere cybersecurity-oplossingen is dat het betaalbaar en gebruiksvriendelijk is. Je hebt geen complexe en dure programma's nodig om je bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit. Guardey biedt een kosteneffectieve oplossing die gemakkelijk te implementeren en te gebruiken is.

Guardey is trots op zijn sterke beveiliging en heeft een team dat 24/7 ondersteuning biedt. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, kun je altijd op hen rekenen.

Het bedrijf heeft al duizenden bedrijfsomgevingen beschermd en wordt vertrouwd door veel zakelijke klanten. Ze hebben ook positieve beoordelingen ontvangen van tevreden klanten.

Guardey is opgericht met als doel om SMB's te beschermen tegen cyberaanvallen. Ze begrijpen dat veel aanvallen gericht zijn op bedrijven die zich geen uitgebreide beveiligingsinfrastructuur kunnen veroorloven of geen gespecialiseerde IT-professionals in hun team hebben. Guardey wil deze bedrijven helpen door betaalbare en effectieve cybersecurity-oplossingen aan te bieden.

Ze bieden ook branchespecifieke oplossingen, zoals voor accountants, marketingbureaus, de publieke sector, woningcorporaties, advocatenkantoren, administratiekantoren, notariskantoren en adviseurs in de gezondheidszorg. Ze begrijpen dat elke branche unieke beveiligingsbehoeften heeft en passen hun oplossingen daarop aan.

Als je geïnteresseerd bent in Guardey, kun je een gratis proefperiode van 14 dagen starten. Je hebt geen betalingsgegevens nodig om te beginnen. Dit stelt je in staat om de service uit te proberen en te zien of het de juiste oplossing voor jouw bedrijf is.

Kortom, Guardey is een betrouwbare cybersecurity-service die bedrijven beschermt tegen cyberdreigingen. Ze bieden een eenvoudig te gebruiken oplossing met functies zoals een veilige verbinding, real-time bedreigingsverdediging en cyberbewustzijnstraining. Met Guardey hoef je je geen zorgen meer te maken over cybercriminaliteit en kun je je richten op het laten groeien van je bedrijf.

Bedrijfs reviews