Bedrijfs logo van gefelicitaart

Gefelicitaart

4.75

1 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Gefelicitaart
Een verjaardag, een feestje of gewoon een verwenning voor jezelf of voor je naasten/vrienden. Wat is beter dan een heerlijke taart, een lekker gebakje of ander heerlijks. In dat geval kan je bij je lokale bakker wel wat krijgen, maar wanneer je echt iets unieks wil dan is Gefelicitaart een van de webwinkels die daar in kunnen voorzien. Maar hoe betrouwbaar is Gefelicitaart en zou je daar wel moeten bestellen? Hieronder lees je de Gefelicitaart.nl review en recensie waardoor je precies weet of je veilig en betrouwbaar kan bestellen op de webwinkel van deze partij. Heb jij een goede of minder goed ervaring en beoordeling? Laat deze dan achter op deze pagina zodat andere potentiele klanten daar over kunnen lezen en een besluit kunnen nemen.

Gefelicitaart review & recensie

Van overheerlijke 3D taarten tot aan vlaaien tot aan heerlijke chocola. Als je iets lekkers wil bestellen voor een speciale gelegenheid dan ben je bij Gefelicitaart.nl aan het juiste adres. Na goed te bekijken naar alle reviews, klachten en beoordelingen zijn we tot dusver tot de conclusie gekomen dat dit een betrouwbare en veilige webshop is waar je een bestelling kan plaatsen. De levering is goed, de service is in orde en er is altijd een medewerker beschikbaar die je wil helpen met een bestelling. Het kan zo zijn dat jij inmiddels een andere ervaring hebt met de levering, met de klantenservice of met de taarten, gebakken of ander lekkers. De enige manier dat de rest het komt te weten is wanneer jij je ervaring hier plaatst voor mensen om te lezen. Zo helpen we elkaar om het internet een stukje veiliger te maken!

Gefelicitaart.nl assortiment

Wanneer je een taart, gebakje of andere lekkers wil bestellen op de website van Gefelicitaart dan merk je al direct dat je uit talloze producten kan kiezen. Taarten zoals slagroom taarten, marsepein taarten, luxe taarten, layer cakes, vlaaien, geboorte taarten, sarah & abraham taarten. Kindertaarten zoals 3D taarten, slagroom taarten, amerikaanse taarten, marsepein taarten. En natuurlijk ook gebak, zoals: tompoezen, cupcakes, gebak, petitfours, donuts, koek & cake. Kortom, wat je ook zoekt qua lekkers, je zal het zeker wel kunnen vinden op Gefelicitaart.

Contact opnemen met Gefelicitaart.nl

Contact opnemen met de klantenservice van Gefelicitaart is vrij eenvoudig. Je kan via de telefoon, email of via de chat met een medewerker spreken. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Dan kan je altijd contact opnemen tijdens de volgende openingstijden.

Gefelicitaart is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Op de volgende dagen heeft Gefelicitaart.nl een aangepaste bereikbaarheid;
24 december van 8:00 tot 16:00
25 december gesloten
26 december gesloten
31 december van 8:00 tot 13:00
1 januari gesloten

Telefoonnummer: 023 540 37 11
Email adres:  [email protected]
Offerteaanvraag: [email protected]
Administratie: [email protected]
Marketing: [email protected]

Gefelicitaart kortingscode

We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe gefeliciTAART kortingscodes, maar tot dusver hebben we er helaas geen kunnen vinden. Wanneer er nieuwe kortingen beschikbaar zijn dan zullen we deze met je delen. Heb jij toevallig een kortingscode ontdekt en wil je dit graag delen met anderen? Laat het ons dan weten, dan zorgen we ervoor dat de kortingscode op deze pagina te zien is.

Gefelicitaart.nl betaalwijze

iDeal, Paypal, Mastercard & Visa zijn de gebruikelijke en toegestane betaalmogelijkheden bij Gefelicitaart. Wil je dus een bestelling plaatsen? Dan kan je van deze betaalwijze gebruik maken.

Reviews, ervaringen of klachten over Gefelicitaart.nl?

Heb jij taart, gebak of iets anders overheerlijks en lekkers bij Gefelicitaart.nl besteld? Dan willen we maar al te graag weten wat je van de taart, gebak of iets anders vond. Wat vond je van de smaak en textuur? Wat vond je van de versiering? En hoe zat het precies met de levertijd en de afspraken die je hebt gemaakt? Zijn die nagekomen? Door een review over Gefelicitaart.nl hier te plaatsen zorg je ervoor dat andere klanten profijt hebben van jouw ervaringen en dus precies weten of Gefelicitaart betrouwbaar is of niet.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews