Bedrijfs logo van familiebox

Familiebox

Omschrijving bedrijf

Over Familiebox
Overweeg je om een maaltijd box abonnement af te sluiten? Met een maaltijd box geniet je van het grote voordeel: tijd besparen. Niet meer zelf op zoek gaan naar recepten en boodschappen kopen. Ook eet je gezond en afwisselend. Vaak zijn de producten die in een maaltijdbox zitten lokaal of regionaal geteeld en zijn ze vers. Een maaltijdbon of een roodbox is een boodschappenpakket met verse ingrediënten als groente, aardappelen, vis, vlees, rijst inclusief meegeleverde recepten. Wekelijks ontvang je een box met nieuwe gerechten.
Familiebox.nl is een aanbieder van maaltijd boxen. Bij hun ontvang je elke week smaakvolle, inspirerende en gezonde gerechten. Alles wordt met zorg samengesteld en de maaltijden zijn geschikt voor jong en oud. In een mum van tijd serveer je zelf een lekkere en gezonde maaltijd. Maar hoe goed is Familiebox.nl? Lees in dit artikel wat andere klanten vinden van deze maaltijdbox aanbieder. Hoe betrouwbaar zijn de leveringen van Familiebox? Hoe lekker zijn de recepten?
Je kunt ook kiezen voor de Veganbox of Versh.

Familiebox review

De belangrijkste redenen om te kiezen voor een maaltijd box van Familiebox zijn: Je hebt gegarandeerd een lekkere maaltijd in huis, alle ingrediënten worden gratis thuisbezorgd. Je kunt kiezen uit 12 gerechten per week. De recepten zijn heel kind vriendelijk en bevatten meer dan 200 gram aan groente. Een keer geen zin in een box? Je kunt overslaan wanneer je wilt.

Voor hoeveel personen in de familiebox?

De familiebox is verkrijgbaar in drie maten, namelijk voor 3 personen, 3-4 personen en 4-5 personen. De kleinste box is geschikt voor twee personen. Heb je een gezin met 3-4 personen kies dan voor de middelste box. De grootste box is geschikt voor 4 tot 5 personen en deze box is geschikt voor een gezin met 2 volwassenen en 3 kinderen. Bovenstaande aantallen zijn een indicatie. Het is natuurlijk ook van je eigen behoefte afhankelijk welke box het beste bij jouw situatie past.

Wat zit er in de Familiebox?

Familiebox streeft er na om ingrediënten die zo min mogelijk bewerkt zijn in de box op te nemen. Het is belangrijk om te weten wat je eet en om natuurlijk te kunnen genieten van de gerechten. De groenten en fruit zijn voornamelijk afkomstig van Nederlandse boeren, in de winter kan het zijn dat Familiebox een deel van de ingrediënten uit het buitenland haalt. Het vlees en kip in de box zijn ook van Nederlandse boeren en deze bevatten geen toegevoegde stoffen.

Hoe werkt het de Familiebox?

Gerechten

De werkwijze van de Familiebox is eenvoudig. Het begint met de gerechten. Wekelijks heb je de keuze uit 12 gerechten waarvan vier vegetarisch. Ook kun je speciaal voor kinderen gemaakte toppers en super snelle gerechten met extra groenten kiezen.

Bezorging

De Familiebox wordt gekoeld bezorgd met alle verse ingrediënten. Je hoeft hier niet voor thuis te zitten, je ontvangt een melding wanneer de Familiebox bezorgd wordt. Ontvang je Familiebox

Koken!

Je wordt niet aan je lot overgelaten :) Je ontvangt instructies die je stap voor stap uitleggen hoe je het gerecht moet maken. Zo leer je op een leuke manier koken. Het menu van de volgende week vind je terug in je persoonlijke account.

Betalen van je Familiebox

De eerste Familiebox betaal je via iDeal of Creditcard. De volgende leveringen van de box worden via automatische incasso betaald. Je betaald pas na ontvangst van de Familiebox.

Contact met de Familiebox.nl

Heb je een vraag over de Familiebox of over de levering die je hebt ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan middels telefoonnummer +3185 0270005. Stuur je liever een mail? Stuur deze dan naar: [email protected].

Familiebox review, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij al een Familiebox besteld? Hoe vind je de box, de gerechten, de smaak van het eten? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring, review of juist klacht over de Familiebox. Laat jouw review achter en help toekomstige klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Familiebox een betrouwbare en goede leverancier van maaltijd boxen is.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews