Bedrijfs logo van versh

Versh

Omschrijving bedrijf

Wil je tijd besparen en vind je het bezoeken van de supermarkt ook zo vreselijk? Overweeg dan een maaltijd box van Versh! Dankzij Versh maak jij binnen dertig minuten een complete maaltijd. Bespaar je geld en tijd en eet je gezond!
Niet meer uren in de keuken staan. Gewoon alle ingrediënten in 1 keer bezorgd voor drie maaltijden.
Zijn de maaltijden van Versh lekker, is de levering van de boxen op tijd en wat is de kwaliteit van de maaltijd boxen lees je in dit artikel. Een andere populaire maaltijdbox is de Familiebox of de Veganbox.

Versh review

De belangrijkste redenen om een maaltijd box aan te schaffen is de besparing van tijd. Je hoeft niet meer de supermarkt te bezoeken en na te denken wat je iedere avond wil eten. Een maaltijd box hoeft niet duur te zijn. Versh is een van de goedkoopste maaltijd boxen en kost 3,13 euro per portie. Omdat Versh direct inkoopt bij de bron kan men scherpe prijzen aanbieden.
Je hoeft geen chef kok te zijn om een lekkere maaltijd te bereiden. Dankzij de meegeleverde recepten en verse ingrediënten maak jij zonder poespas gewoon lekkere en gezonde maaltijden.

Werkwijze Versh.nl

Met 1 Versh box heb je alle ingrediënten in huis om drie maaltijden mee te maken. Alles wordt bezorgd in de juiste porties. Je hoeft alleen datum in te voeren wanneer de je de box wil ontvangen. Het maken van de maaltijden is een fluitje van een cent. Dankzij de recepten, die je online vind, is het voor iedereen mogelijk om een chef kok te zijn!

Wat zit er in een Versh.nl maaltijd box?

Je ontvangt in een box: Ingrediënten voor 3 verse maaltijden, die zoveel mogelijk in de juiste porties afgemeten zijn zodat je niks hoeft weg te gooien. Versh denkt ook aan het milieu door slim te verpakken met zo min mogelijk plastic en verpakkingsmateriaal. De producten zijn zoveel mogelijk afkomstig van lokale boeren en telers en zijn ook seizoensgebonden. De groente en fruit zijn dus vers! De bezorging van je food box is gratis!

Stopzetten of pauzeren van je Versh box

Even geen Versh maaltijd box? Je kunt eenvoudig de leveringen pauzeren in je online account. Hou wel rekening met de deadline, die is de dinsdag voor de leverdag.

Betalen van je Versh pakket

De eerste Versh box betaal je via iDeal of Creditcard. De volgende leveringen van de maaltijd box worden afgeschreven middels incasso.

Contact Versh.nl

Heb je een vraag over de maaltijd box van Versh of over de levering die je hebt ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan door het sturen van een email naar [email protected].

Bedrijfsgegevens Versh

Kloveniersburgwal 131E, 1011 KD Amsterdam

Versh review, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij al een maaltijd box besteld bij Versh? Hoe vind je de box, de gerechten, de smaak van het eten? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring, review of juist klacht over de maaltijd food box van Versh. Laat jouw review achter en help toekomstige klanten om een goede keuze te maken voor een lekkere maaltijd box. Samen komen wij er achter of Versh een betrouwbare en goede leverancier van maaltijd boxen is.

Bedrijfs reviews