Bedrijfs logo van veganbox

Veganbox

Omschrijving bedrijf

Een maaltijd box abonnement is een goede manier om gezonder te eten zonder er meer tijd te hoeven steken in het bedenken van de maaltijden, doen van boodschappen en het koken. Wat nou als je ook nog eens vegetarisch wil eten? Tel dan maar extra tijd bij het voorbereidend werk. Veganbox is een leverancier van maaltijd boxen, speciaal voor mensen die vegetarisch willen eten. Vegetarisch eten is een goede manier om te werken aan je gezondheid. Daarnaast werk je ook aan het verbeteren van het milieu. De producten in een Veganbox zijn afkomstig van lokale telers die biologische en seizoensproducten aanbieden. Deze producten zorgen voor minder CO2 uitstoot. Door veganistisch te eten zorg je dus dat er minder uit stoot nodig is!
Tot slot is het ook nog eens goed voor dieren en zullen er minder dieren geslacht moeten worden om ons te voorzien in onze eetbehoefte.
Lees op deze pagina alles wat je wil weten over de VeganBox.nl, zoals wat zit er in de box, hoe kan je de box pauzeren, reviews en ervaringen van andere klanten.
Andere populaire maaltijd boxen zijn de Familiebox en Versh.

Veganbox.nl review

In een Veganbox zitten alle ingrediƫnten om zelf je veganistische maaltijd klaar te kunnen maken. De receptenkaart is goed te volgen zodat je een lekkere maaltijd kan maken. Veganbox gebruikt zoveel mogelijk seizoensgebonden producten die lokaal en biologisch geproduceerd worden. De Veganboxen worden met zo min mogelijk plastic en ander verpakkingsmateriaal geleverd.

Je Veganbox pauzeren?

Zodra je een Veganbox besteld wordt er een account voor je aangemaakt op de site van Veganbox.nl. Via je account kun je elke week je leveringen pauzeren of wijzigen. Hou wel rekening met de deadlines. Als je de Veganbox voor dinsdag nacht 23.59 uur besteld, wordt hij de eerst volgende maandag geleverd. Dit geldt dus ook voor opzeggen of pauzeren.

Betalen van je Veganbox pakket

De eerste Veganbox box reken je af via iDeal of Creditcard. Daarna worden de betalingen gedaan middels automatische incasso.

Contact met Veganbox

Heb je een vraag over de vegetarische box van VeganBox of over een van de leveringen die je hebt ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dat kan door het sturen van een email naar [email protected] of te bellen naar 085-0270006.

Bedrijfsgegevens Veganbox

Kloveniersburgwal 131E, 1011 KD Amsterdam

Veganbox review, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij al een vegetarische maaltijd box besteld bij VeganBox.nl? Hoe ervaar je de box, wat vind je van de gerechten en hoe smaakt het eten? Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaring, review of juist klacht over de maaltijd vegan box van VeganBox. Laat jouw review achter en help andere vegetarische klanten om een goede keuze te maken voor een lekkere maaltijd box. Samen ontdekken wij er of VeganBox een betrouwbare en goede aanbieder van vegetarische maaltijd boxen is.

Bedrijfs reviews