Clicky

Baja Bikes

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van baja bikes. Lees de reviews en bezoek de website https://Bajabikes.eu.

Wat vind je van baja bikes?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over baja bikes. Dit bedrijf is actief in de sector reizen en vakanties en in de subcategorieën: stedentrips actieve vakanties en (winter)sport

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over baja bikes

Monique Dorenbos

Fietstour Napels

begin September een fietstoer in Napels gedaan, Martina was onze gids. met ontzettend veel enthousiasme en kundigheid heeft zij ons door Napels geleid, zij wist veel te vertellen en nam alle tijd hiervoor, wij hebben genoten van de stad>Martina je had dit niet beter kunnen doen dank je wel..

14 dagen geleden gepost

Nancy

E bike gehuurd in kopenhagen

In Kopenhagen 6 e-bikes gehuurd, waarvan er 5 niet in orde bleken. De geplande tour niet af kunnen maken. We baalde enorm maar waren achteraf erg blij met het snelle contact en de goede coulance van Baja Bikes. Bij vorige reserveringen niet eerder problemen ervaren - en zullen ook een volgende keer weer bij Baja Bikes fietsen huren

2 maanden geleden gepost

Sonja

Londen Highlight tour en Hidden places of Londen

2 X een tour gedaan in Londen. Echt een aanrader om op deze manier Londen te verkennen. Ken je Londen al, boek dan de hidden places of Londen. Je komt echt op hele leuke plekjes. Onze gids Adam was echt geweldig. Hij is een zeer goede verteller.

3 maanden geleden gepost

Jolanda

Fietstocht Marrakech

Vandaag met Saadia, Nederlandse gids door Marrakech gefietst. Het was fantastisch. Door haar hebben we prachtige plekken gezien en door haar kennis van de Marokkaanse cultuur heel veel te weten gekomen over Marokko. Saadia dankjewel!!! Dankzij jou een mooie, bijzondere en gezellige dag gehad.

4 maanden geleden gepost

Maria

Hoogtepunten van Berlijn

Prachtige tour met zeer goede gids. Zeer gerichte en duidelijke informatie.

6 maanden geleden gepost

Gertine

Athene Highlights Bike Tour

Een geweldige fietstour door Athene. Vlot en behendig werden we door onze supergids Berry door het drukke verkeer van Athene geloodst zodat we echt heel erg veel gezien hebben. Alles verliep verder heel goed en de locatie was makkelijk te vinden.

6 maanden geleden gepost

Robert Nieuwenhuijsen

Highlights fietstour door Berlijn

Het was een super leuke en leerzame fietstour langs de highlights in Berlijn met onze engelse gids Paul. Zeker een aanrader.

11 maanden geleden gepost

Carin

Fietstocht Sevilla

Fiettocht van Baja Bikes gedaan in Sevilla. Onze gids Sophie deed het uitstekend. Heldere uitleg. Super enthousiast. Mooie route, goede fietsen. Echt een aanrader!

12 maanden geleden gepost

Marjo Scholten

Highlight tour in Maastricht

Vandaag de highlight tour in Maastricht gedaan met gids Dolf. Superleuke middag gehad..veel gezien...enthousiaste gids..aanrader!

1 jaar geleden gepost

Esther

Fietstour Milaan

Was super om onder leiding Van gids Paolo de stad te verkennen. Hij wist veel te vertellen en was zeer enthousiast. Een echte aanrader

1 jaar geleden gepost

Yvonne

Fietstour Highlights in Athene

De fiets tour door Athene was geweldig met een leuke gids Andrea. De leuke verhalen over de stad en de inwoners waren interessant. De Griekse yoghurt smaakte heerlijk! Bedankt wij hebben het leuk gehad!

2 jaar geleden gepost