6 Beste apps die je leven makkelijker maken

Door Redactie


Tijd is nu het meest gewaardeerde goed in de wereld van vandaag. Het is de reden geworden waarom zoveel mensen op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun productiviteit te maximaliseren.

Door de opkomst van digitale innovatie is er nu een grote verscheidenheid aan apps ontworpen om het leven van de mens een stuk gemakkelijker te maken. Of het nu voor werk of persoonlijk gebruik is, deze onderstaande apps zijn bedoeld om je leven een stuk gemakkelijker maken.

Je smartphone moet je leven makkelijker maken, niet?

Pocket

Er zijn genoeg mensen die heel graag artikelen via een mobiele apparaat doornemen. Echter vinden ze het niet zo fijn om steeds weer op zoek te gaan naar iets nieuws om te lezen. De meesten ervaren dat als tijdverspilling en lastig om iets nieuws te zoeken. 

Met Pocket kan je al je webinhoud op je telefoon opslaan om er later van te genieten. Waag je graag een gokje en heb je wat informatie over een casino gevonden van bijvoorbeeld Bet777, dan kun je die opslaan en op een later moment doornemen.

Google Translate 

Ben je in een bespreking waar er bijvoorbeeld in een andere taal gecommuniceerd wordt en je snel een woord vertaald wil hebben naar de taal welke jij machtig bent? Gebruik dan de Google Translate app. 

Met Google Translate kan je op eenvoudige wijze teksten vertalen in meer dan 26 talen. Het werkt naadloos samen met je camera en is ook compatibel met Android en iOS.

Google Drive

Het opslaan van werkdocumenten kan in de meeste gevallen simpelweg op een USB stick. Echter is er een grote kans, dat je je USB stick kwijt raakt en dan ben je ook al je belangrijke bestanden kwijt. 
 
In dit soort gevallen is Google Drive de ideale oplossing. Deze app biedt je de mogelijkheid om al je belangrijke documenten en foto's op één plek te ordenen en op te slaan met Google Drive. 

Camera 360

Met meer dan 200 fotofilters en 10 modi is Camera 360 de ultieme app voor het maken van Instagram-achtige afbeeldingen. Heb je foto’s gemaakt en wil je misschien de achtergrond aanpassen of spelen met de diverse kleuren? Dan is camera 360 de ideale oplossing. 

Wanderlust

Met Wanderlust kun je al je takenlijsten op één plek organiseren. Het bespaart je tijd en helpt je ook nog met het bijhouden van al je belangrijke taken. 

Heb je dus vanwege je werk een aantal belangrijke deadlines en lukt het niet altijd om je deadlines bij te houden? Dan komt deze app heel goed uit. Je kunt dan je verschillende werktaken organiseren en hiermee voorkomen, dat je ooit nog deadlines over het hoofd ziet en of te laat bent met het voltooien van je taken. 

Datumprikker.nl

Met Datumprikker.nl vind je eenvoudig een geschikte datum waarop je kan afspreken met meerdere personen zonder de gebruikelijke stappen te hoeven doorlopen. Voer gewoon de datums en mensen in die je wilt vragen, en de afspraken worden automatisch uitgerold.

Conclusie 

Er zijn voldoende apps die je leven een stukje makkelijker kunnen maken. Wil je op eenvoudige wijze teksten vertalen of documenten opslaan? Of wil je juist opgeslagen informatie nalezen? Dat kan allemaal via handige apps.