Acculaders.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Acculaders.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.acculaders.nl/.

Wat vind je van Acculaders.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Acculaders.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Acculaders.nl Review

Ben je op zoek naar een goede accu lader maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan eerst dit korte stappenplan waar je op moet letten bij de aanschaf van een accu lader.
Het voltage van een acculader kun je grof weg verdelen in 6, 12 of 24 volt. In het algemeen is 12V de meest gebruikte. Grotere voertuigen zoals vracht wagens of boten gebruiken een 24v- lader. 6V accu lader is veelal geschikt voor oudere voertuigen zoals oldtimers. Op de accu staat aangegeven om welk type voltage het gaat.
Controleer daarnaast de capaciteit van de accu. De capaciteit staat vermeld op de accu en deze wordt uitgedrukt in ampère-uur (Ah). De gemiddelde waarde ligt tussen 10 tot 200 Ah en dit is sterk afhankelijk van de accu.
Welk type accu zoek je? Zoals je wellicht had verwacht, zijn er meerdere typen accu's. De meeste accu's laad je op met 14,4V. De uitzonderingen zijn:
  • Standaardaccu's: deze dien je op te laden met 14,4V.
  • Calciumaccu's: deze dien je op te laden met 14,7 of 14,8V.
  • Gel accu's: deze dien je op te laden met 14,4V of 14,2V.
  • AGM-accu’s: deze dien je op te laden met 14,7.
Je wil je voertuig natuurlijk niet beschadigen dus daarom is het extra belangrijk dat je zorgvuldig uitzoekt welk type accu jij nodig hebt. De website Acculaders.nl is een verkooppunt van verschillende soorten accu's voor fietsen, auto's, zonnepanelen en meer. Lees op Reviewdesk alles over AccuLaders.nl en ontdek of het een betrouwbare webshop voor acculaders is!

Acculaders.nl review

Met zo een groot aanbod aan verschillende laders zit je bij Acculaders.nl meer dan goed. De website is goed ingericht met logische categorieën waar je uit kunt kiezen. Wat men heel goed doet is het aanbieden van handleidingen voor hun accu laders, zo zijn er handleidingen en product sheets voor de volgende merken beschikbaar: CTEK, Victron, Mastervolt, Telwin, Tecmate, SOS Booster, Noco Genius, Bosch, Einhell, ABSAAR, Black & Decker, DHC, Stanley, Cellpower en E-Bike Vision.

Aanbod van Acculaders.nl

Je kunt terecht bij hen voor laders voor een van de volgende categorie: Druppellader, Acculader, Fiets acculader, Startbooster, 36 Volt, 48 Volt, Accessoires, Laadkabel, Accutester en USB opladers.
Het aanbod van Acculaders.nl bestaat uit onder andere de volgende merken: BatteryLabsBatteryLabs, CTEKCTEK, CZoneCZone, GYSGYS, MastervoltMastervolt, RatioRatio, REMAREMA, TecmateTecmate. TelwinTelwin en VictronVictron.

Kortingscode Acculaders.nl

Op het moment van schrijven zijn er geen kortingscodes bekend voor Acculaders.nl.

Betalen bij Acculaders.nl

Je kunt je bestelling veilig afrekenen middels iDeal, Visa, Bankoverschrijving, Paypal. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen via After Pay.

Contact opnemen met Acculaders.nl

Bedrijfsgegevens van Acculaders.nl zijn: Media 73 B.V. / Acculaders.nl, Biesland 13, 1948 RJ Beverwijk. KvK nummer: 61011487, BTW nummer: NL854164315B01.
Telefonisch is men bereikbaar op nummer: 0251-748742. Stuur je liever een mail? Stuur deze dan naar: [email protected]

Acculaders.nl ervaringen en reviews

Heb jij een accu lader besteld via Acculaders.nl? Hoe heb je dit ervaren en ben je blij met je geleverde accu? Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen en reviews met deze webshop. Met jouw review help je toekomstige klanten een goede indruk te krijgen en samen komen wij er achter of Acculaders.nl een goede en betrouwbare webshop voor accu laders is!

Waarom kiezen voor Acculaders.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over acculaders.nl

Is acculaders.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over acculaders.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is acculaders.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector autodiensten.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Acculaders.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actiecodes voor Acculaders.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.