EUclaim.nl

Scoort een 4.5 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van EUclaim.nl . Lees de reviews en bezoek de website https://www.euclaim.nl/.

Wat vind je van EUclaim.nl ?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over EUclaim.nl

Nic

vlucht vertraagd claim

vanwege een vertraagde vlucht het toch maar eens geprobeerd via euclaim. het starten van een zaak was eenvoudig. Van de 250 euro vergoeding heb ik ongeveer 150 eur teruggekregen en de rest ging naar euclaim. Dat was wel aardig veel maar in ieder geval kreeg ik 150 euro terug, wat meer is dan 0!!

22 dagen geleden gepost

Expert review

EUclaim.nl Review

Heb je het pech gehad dat je vlucht vertraagd of geannuleerd is en krijg je geen medewerking van de airline voor een eerlijke compensatie of vergoeding? Schakel dan een bureau in wat je kan helpen bij het aanvechten van de claim. Je hebt mogelijk recht op een vergoeding wanneer je met meer dan drie uur vertraging aan bent gekomen op de eindbestemming. De hoogte van de vergoeding wordt berekend op basis van het aantal kilometers van de vlucht, het bedrag varieert tussen de 250 euro en 600 euro. EUclaim.nl is zo een bureau waar je terecht kan. Voordat je je aanmeldt, lees eerst de reviews, ervaringen, klachten en tarieven van EUclaim.nl.

Waarom gebruik maken van EUclaim?

  • De juristen van EUclaim hebben 14 jaar ervaring
  • Met een slagingspercentage van 97% is de kans groot dat jij jouw zaak wint
  • Je hebt snel duidelijkheid over de haalbaarheid van jouw claim
  • Je betaald niks, wanneer je claim afgewezen wordt. Het is voor jou dus totaal risicoloos 

Wat is EUclaim?

EUclaim is een website waar je aanspraak kunt maken op een vergoeding wanneer je een vertraagde vlucht had. EUclaim controleert en voert jouw opdracht uit om een vergoeding te eisen. Zo heb jij er geen werk aan. Als je claim toegekend wordt ontvang je de vergoeding minus de fee van EUclaim. Het kost jou dus niks. 
Wat zijn de kosten van EUclaim? De succesfee (de kosten die je EUclaim betaald) zijn 29% + 26 eur administratiekosten per persoon.

EUclaim.nl in drie stappen geld terug bij een vertraagde vlucht

EUclaim.nl review

Het starten van een zaak tegen een airline is eenvoudig. Via de site van EUclaim geef je aan wat het probleem is, bijvoorbeeld: ik heb een corona voucher ontvangen, de vlucht vertraagd, vlucht geannuleerd, aansluiting gemist, geweigerd op de vlucht of vluchtschema gewijzigd. Zodra je een keuze gemaakt hebt, voer je je vluchtnummer in en kies je de betreffende vlucht. Vul het formulier verder in zodat EUclaim.nl met je zaak kan beginnen.

EUclaim zorgt ervoor dat passagiers krijgen waar ze recht op hebben. Ze nemen alle zorgen uit handen en proberen op basis van no cure no pay ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Je betaald dus alleen als er een succesvolle zaak is geweest, anders niet.
Natuurlijk kun je zelf ook zo een zaak aanvechten. Je moet dan wel verstand hebben van de wet en veel geduld. In ruil voor een deel van de te ontvangen vergoeding geef je alle rompslomp uit handen en dat is voor veel passagiers wel de moeite waard.
Met meer dan 12 jaar ervaring is EUclaim een partij die het gerust op kan nemen tegen grote airlines. Dat blijkt ook uit hun slagingspercentage van 97% en de bijna 600 duizend passagiers wat ze al succesvol hebben geholpen.
Je kunt bij EUClaim terecht voor een vertraagde vlucht claim van een van de volgende luchtvaartmaatschappijen: Aer Lingus, Air Transat, Air Europa, American Airlines, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Cathay Pacific, China Southern Airlines, CityJet, Condor, Corendon Turkish Airlines, Corendon Dutch Airlines, Delta Airlines, easyJet, Emirates, Eurowings, Finnair, Flybe, germanwings, Iberia, Icelandair, KLM, Laudamotion, Level, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian, Onur Air, Pegasus, Qatar Airways, SAS, Royal Air Maroc, Ryanair, SunExpress, Surinam Airways, TAP Portugal, Transavia, TUI fly Nederland, TUI fly België, TUI fly Duitsland, Turkish Airlines, United Airlines,Vueling Airlines en Wizz Air.

Enkele van de vliegtuigmaatschappijen waar EUclaim voor ingezet kan worden

EUclaim.nl vergoeding bij vluchtvertraging/ vluchtannulering en kosten

Je ontvangt een vergoeding van de airline wanneer EUclaim jouw zaak gewonnen heeft. EUclaim werkt op basis van No cure no pay dus je betaald alleen bij een succesvolle zaak. De kosten zijn 29% + 26 euro administratiekosten per persoon.

EUclaim betrouwbaar? Jazeker. Meerdere media hebben de afgelopen tijd over hun geschreven

Contact opnemen met EUclaim.nl

Staat uw vraag niet tussen onderstaande vragen? Onze Customer Care medewerkers staan elke werkdag van 08.30 tot 17.30 uur voor u klaar via telefoonnummer 088–0066466, [email protected] en via de live chat.

 EUclaim.nl reviews en ervaringen

Heb jij al eens zelf geprobeerd om een vergoeding te krijgen van een luchtvaartmaatschappij? Of heb je juist gebruik gemaakt van de service van EUclaim? Is de zaak goed afgelopen en vielen de totale kosten mee? Laat jouw ervaring, review of klacht over EUclaim achter en help toekomstige passagiers ontdekken of EUclaim betrouwbaar is.

Waarom kiezen voor EUclaim.nl ?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over euclaim.nl

Is euclaim.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over euclaim.nl . Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 4.5.

Waar is euclaim.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar EUclaim.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor EUclaim.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.