Softwarelicense4u

Scoort een 4.5 van de 5 sterren, uit 2 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van softwarelicense4u. Lees de reviews en bezoek de website https://softwarelicense4u.com/nl/.

Wat vind je van softwarelicense4u?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over softwarelicense4u

Matthijs

Win10 Pro - Product Code werkt niet!!!!

Ik heb een Win10 Pro code gekocht, maar deze werkt niet. Ik ben al zeker een maand bezig om een werkende code te ontvangen, via Email, contact-formulier, Facebook etc.... Maar ik heb nog steeds geen werkende code! Echt slecht hoor.....

1 jaar geleden gepost

Frank

Windows 10

Top Service

6 maanden geleden gepost

Expert review

softwarelicense4u Review

Je hebt een nieuwe laptop of computer, of je bent op zoek naar een Office product of Besturingssysteem en je wil dit snel geregeld hebben: In dat geval zijn er talloze webshops die je kunnen helpen bij het leveren van de software die jij nodig hebt. Zo is SoftwareLicense4U een van die webshops die jou vrijwel alles kan leveren op het gebied van Microsoft software, voornamelijk Office en Besturingssystemen. Maar hoe betrouwbaar is SoftwareLicense4U? En hoe eenvoudig is het om een bestelling te plaatsen? Hieronder lees je daar alles over. Heb je zelf ervaring met deze webshop? Laat dan jouw beoordeling of review achter!

SoftwareLicense4U review

Een software licentie kopen bij SoftwareLicense4U is heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is de software te kiezen die je nodig hebt en dit vervolgens te bestellen en te betalen via de mogelijkheden die er zijn. In dat geval ontvang je al direct je software in de meeste gevallen en hoef je dus niet te wachten tot iemand dit zal aanleveren. Helaas is het niet mogelijk om SoftwareLicense4U via de telefoon te contacteren, wat niet fijn is. Maar gelukkig kan je wel contact opnemen via email of kan je via de LiveChat iemand spreken om direct je vraag te stellen. Je krijgt daar dan ook altijd antwoord op, misschien zelfs achteraf als er niemand aanwezig is in de chat. Kortom, bij SoftwareLicense4U.com kan je eenvoudig je software (licentie) bestellen.

SoftwareLicense4U.com (Microsoft) software aanbod

Het aanbod van SoftwareLicense4U.com bestaat alleen uit Microsoft producten. Van besturingssystemen zoals Windows 7, 8, 8.1, 10, Windows Server Standard, Essentials & Datacenter 2019. Kortom, voor vrijwel alle Office producten en Besturingssystemen kan je terecht bij SoftwareLicense4U.com. Je kan daarnaast ook snel een product regelen. Het enige wat je hoeft te doen is het product te selecteren, deze te betalen en vervolgens krijg je al direct een e-mail met de gegevens om het te downloaden. Daardoor is het een van de beste softwareleveranciers die er op dit moment zijn.

Populaire aankopen bij SoftwareLicense4U.com

SoftwareLicense4U betrouwbaar

Ja, SoftwareLicense4U is betrouwbaar en levert al snel jouw software die je hebt besteld. Zodra we klachten of andere ervaringen krijgen van mensen die een bestelling hebben gedaan zullen we deze pagina updaten. Maar er is niets mis met het bestelproces en je krijgt ook dan al gauw je product. Ook contact opnemen met SoftwareLicense4U is eenvoudig.

Betalen bij SoftwareLicense4U

Betalen bij SoftwareLicense4U.com is eenvoudig en kan via de volgende methoden: iDeal, SoFort, Creditcard (VISA & MasterCard) en zelfs via AfterPay (achteraf betalen).

Contact opnemen met SoftwareLicense4U

Heb je vragen over een product of wil je gewoon contact opnemen voor een algemene vraag? SoftwareLicense4U is via de volgende methoden te bereiken.

Live Chat op de website
Email: [email protected]

Adres:

J&W SoftwareManagement BV
Kaya W.F.G. (Jombi)
Mensing 36

Reviews en ervaringen over SoftwareLicense4U

Ben jij al klant van SoftwareLicense4U en heb je al eens een licentie gekocht via deze webshop? Is de software goed ontvangen en geïnstalleerd zonder problemen? Of heb je het juist niet voor elkaar weten te krijgen? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met software leveranciers zoals SoftwareLicense4U. Laat jouw review achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Laten wij samen ontdekken of SoftwareLicense4U een goede keuze is voor (Microsoft) licenties!

Waarom kiezen voor softwarelicense4u?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over softwarelicense4u

Is softwarelicense4u betrouwbaar?

Er zijn 2 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over softwarelicense4u. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 4.5.

Waar is softwarelicense4u actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: internet en software

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar softwarelicense4u te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor softwarelicense4u 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.