Hidemyass

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van hidemyass. Lees de reviews en bezoek de website https://www.hidemyass.com/nl-nl/index.

Wat vind je van hidemyass?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over hidemyass

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

hidemyass Review

Je kent het wel, wanneer je op vakantie bent in een ander land waar vrijheid op het internet niet vanzelfsprekend is en websites geblokkeerd zijn. En als je dan toch die websites wil benaderen dat je toch een manier moet vinden om dit te kunnen en een van die mogelijkheden is het gebruiken van een VPN service. Maar daar kan je het niet alleen voor gebruiken, het kan ook zo zijn dat je graag anoniem wil blijven en dus kan je anoniem browsen dankzij een VPN. Door de VPN van HideMyAss (ook wel HMA genoemd) kan je zorgeloos anoniem browsen. Maar hoe betrouwbaar is HideMyAss? Hoe is de internet snelheid bij gebruik? Heb je al ervaring met HMA dan vragen je om een review achter te laten. Als je juist op zoek bent naar ervaringen dan kan je op deze pagina verder lezen.

Review HideMyAss

HideMyAss is een van de bekendere VPN services en is ook betrouwbaar en dat maakt dat enorm veel Nederlanders ook gebruik maken van de VPN van HMA. Betrouwbaar maakt het dat het echt anoniem is, dat er geen logboeken worden bewaard en dat je altijd toegang kan krijgen tot geblokkeerde websites (ook als je in het buitenland bent). Daarnaast is de VPN van HMA ook nog eens goedkoop, vooral als je ervoor zorgt dat je een abonnement neemt voor een langere periode. En vaak is het zo dat als je een VPN service wil afnemen dat je dit voor een langere periode zal doen en dat maakt het dat HideMyAss een van de betere VPN's is die er momenteel zijn.

VPN van HideMyAss (anoniem browsen, toegang tot geblokkeerde websites)

Met de VPN van HMA weet je zeker dat je de volgende functies hebt: gecertificeerd logboekloos VPN, je internet wordt automatisch afgesloten als je VPN verbinding wegvalt, je kan je IP adres zeer snel veranderen met een willekeurig IP adres functie, tunnel splitsen waardoor je kan kiezen welke apps je wil beveiligen met een VPN. Kortom, er zijn talloze opties mogelijk die ervoor zorgen dat je anoniem bent en blijft. Zo kan je in onvrije landen zoals Iran, Dubai zorgeloos gebruik maken van het internet.

Kosten HideMyAss

Wanneer je een abonnement van 36 maanden neemt betaal je slechts 2,99 euro per maand, dat is echt enorm goedkoop voor een abonnement op een VPN service. Voor een abonnement van 12 maanden betaal je 4,39 euro per maand. Wil je slechts 1 maand de VPN service proberen? Dan betaal je 10,99 euro per maand.

Betaalmogelijkheden bij HideMyAss

HMA biedt je talloze mogelijkheden om te betalen, dat kan namelijk via de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, Creditcard (VISA & MasterCard), Paypal, SoFort, AliPay & nog talloze andere mogelijkheden.

Contact opnemen met HideMyAss

Wanneer u contact wil opnemen met HideMyAss dan kan u een email sturen of een ticket openen om je vraag te stellen. Het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met het bedrijf. Je krijgt wel altijd netjes antwoord wanneer je een vraag stelt en dit vaak al binnen 24 uur op werkdagen.

Reviews en ervaringen over HideMyAss

Heb je al ervaring met het afnemen van een VPN-service bij HideMyAss? Hoe heb je dit ervaren? Heb je toegang kunnen krijgen tot geblokkeerde websites en hoe was de internet snelheid tijdens het gebruiken van de VPN? We lezen graag jouw eerlijke review over HideMyAss. Samen helpen wij toekomstige klanten van HMA ontdekken of het een betrouwbare VPN service is!

Waarom kiezen voor hidemyass?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over hidemyass

Is hidemyass betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over hidemyass. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is hidemyass actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: internet en software

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar hidemyass te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor hidemyass 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.