Albelli.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van albelli.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.albelli.nl/.

Wat vind je van albelli.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over albelli.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

albelli.nl Review

Herinneringen leg je tegenwoordig voornamelijk vast op jouw telefoon of een ander apparaat: maar hoe vaak is het je wel niet overkomen dat je je herinneringen (foto's, video's) kwijt bent geraakt doordat jouw telefoon kapot is gegaan? Dat is een van de vele redenen dat nog steeds veel mensen echte foto's willen afdrukken omdat deze bijna niet verloren gaan. Daarnaast is een foto altijd een prachtig cadeau in combinatie met een leuk presentje. Wanneer je op zoek bent naar een leuke fotoboek, wanddecoratie, fotokaart, fotokalender of mokken dan ben je bij Albelli aan het goede adres. Maar hoe betrouwbaar is Albelli.nl? Hoe zit het met de levertijd en de klantenservice? Heb jij hier al ervaring mee en wil je dit delen met andere shoppers? Dan kan je op deze pagina een review, ervaring of klacht achterlaten zodat we precies weten hoe dit is gegaan. En voor de mensen die benieuwd zijn naar de reviews: die kan je dan ook op deze pagina lezen!

Albelli review

Ondanks de wat langere levertijden kunnen we op dit moment eigenlijk vrij kort zijn met de Albelli review. Albelli is een van de grotere webwinkels op het gebied van fotoboeken, wanddecoratie, kaarten en meer persoonlijke producten die je kan bestellen als herinnering, maar ook als cadeau. Albelli.nl is betrouwbaar doordat ze altijd leveren, retourneren vrij eenvoudig is zoals de meeste webwinkels en daarnaast ook de producten van hoge kwaliteit zijn. Als je niet tevreden bent kan je altijd terecht bij de klantenservice en dat zorgt voor vertrouwen bij de klanten. Dat is ook precies de reden waarom Albelli al 5 miljoen klanten in Europa heeft geholpen met het krijgen van het juiste product. Niet voor niets dat Albelli.nl het zo goed doet: betrouwbaar, kwaliteit & de juiste klantenservice.

Albelli.nl - Fotoboek, Wanddecoratie, Fotokaarten, Fotokalender & Meer

Albelli.nl is rijk aan producten en dat wil zeggen dat je vrijwel voor alles terecht kan bij de gigant. Van fotoboeken tot aan wanddecoratie tot aan mokken. Een kleine greep van de producten die je kan bestellen bij Albelli vind je hier: Fotoboek maken,  Fotoboek maken, Themaboeken, Inspiratiegalerij, Wanddecoratie, poster maken, foto op canvas, foto op forex, foto op aluminium, foto op plexiglas, trouwkaarten, ik mis je kaartjes, bedankkaartjes, geboortekaartjes, fotokalender, mokken en nog veel meer producten die je zo binnen een mum van tijd kan bestellen.

Albelli Inspiratie

Albelli is er niet alleen voor jou om te bestellen, maar je kan daarnaast ook inspiratie opdoen door talloze voorbeelden te geven van alle producten. Zo maakt Albelli.nl het voor jou makkelijker om een leuke fotoboek of fotokaart te maken en scheelt jou ook onnodig veel tijd om een beetje uniek te blijven. Je wil tenslotte niet hetzelfde geven als iemand anders en door de inspiratieboeken van Albelli wordt dit makkelijk voor je gemaakt.

Albelli levertijd

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft zal je bij Albelli iets langer moeten wachten dan je gewend bent bij andere webwinkels. De levertijd verschillen van 3 t/m 5 werkdagen. Hoewel het wat langer is dan normaal, kunnen we zeggen dat het resultaat fantastisch is en dat het dus zeker wel de moeite waard is om langer te wachten dan normaal. Hierbij een overzicht van de Albelli.nl levertijden per productgroep.

Mokken levertijd: 3 werkdagen
Foto's afdrukken levertijd: 3 werkdagen
Kalenders: 4 werkdagen
Fotokaarten: 4 werkdagen
Wanddecoratie: 5 werkdagen
Fotoboeken: 5 werkdagen

Albelli klantenservice

Het kan wel eens zo zijn dat je contact moet opnemen met de klantenservice. Als je een algemene vraag hebt, een bestelling hebt geplaast en daar vragen over hebt of als je wil weten hoe je je bestelling kan annuleren. De Albelli.nl klantenservice is makkelijk te bereiken via de volgende 4 kanalen:

Chat op de website: Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30
E-mail: Klik hier (antwoord binnen 2 werkdagen)
Twitter: @Albelli_NL (antwoord binnen 1 werkdag)
Telefoon: 020-7083513 (Maandag t/m vrijdag: 09.00-17.30)

Albelli.nl betaalmogelijkheden

Albelli maakt het gelukkig heel eenvoudig voor je om te betalen zodra je je bestelling hebt geplaatst. Zo kan je kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: iDeal, overschrijving, Paypal, Creditcard (Visa, American Express, MasterCard). Daarnaast kan je ook nog eens via Klarna betalen en dat betekent dus een afterpay mogelijkheid waarbij je direct kan bestellen en pas later hoeft te betalen. Enorm handig dus!

Albelli reviews en ervaringen

Al eens een foto op canvas, fotoboek, fotokalender of een ander product besteld via Albelli.nl? Kan je ons precies vertellen wat je hebt besteld, hoe dat gegaan is en wat je van de kwaliteit, levertijd en de klantenservice vind van Albelli? Deel jouw ervaring, review of juist klacht met ons. Door het plaatsen van een review op ReviewDesk kan je anderen helpen bij het maken van de juiste keus. Dit kan zijn dat je goede ervaringen hebt en dus aanraad om te bestellen bij Albelli.nl, maar het kan ook zijn dat je juist een klacht of een minder goede beoordeling hebt. Door dit te plaatsen werken we samen aan het veilig maken van het online shoppen.

Waarom kiezen voor albelli.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over albelli.nl

Is albelli.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over albelli.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is albelli.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: internet en software

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar albelli.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor albelli.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.