Werkbroeken.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van werkbroeken.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.werkbroeken.nl.

Wat vind je van werkbroeken.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over werkbroeken.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

werkbroeken.nl Review

Is werkbroeken.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij werkbroeken.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of werkbroeken.nl een goede en betrouwbare site is. werkbroeken.nl is actief in de categorie winkelen, mode en online shopping en verder ook te vinden in kleding.

Waarom kiezen voor werkbroeken.nl?

Je kiest voor werkbroeken.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met werkbroeken.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van werkbroeken.nl.

Jouw ervaringen en review over werkbroeken.nl

Hoe heb je het bestellen bij werkbroeken.nl site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of werkbroeken.nl een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt werkbroeken.nl overzichzelf?

Bevazet bedrijfskleding (werkkleding) is een hollands familiebedrijf dat in 1905 begon als detailhandelswinkel in brandwijk (alblasserwaard). inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot landelijk leverancier van comfortabele, kwalitatief hoogstaande en betaalbare bedrijfskleding.

‘kan niet bestaat niet!’
met ruim twintig medewerkers bedienen we een scala aan klanten (bedrijven en zzp’ers) in de bouw- en tuinsector, offshore-markt en zakelijke dienstverlening. ‘kan niet bestaat niet!’ is al decennialang het motto van bevazet en typeert onze houding en service. samen met klanten en leveranciers zetten we ons volop in om aan de wensen van klanten te voldoen. maatwerk leveren zit in onze genen.

familiebedrijf
bevazet is een echt familiebedrijf, en werd opgericht door ondernemer cees van zessen (1874-1948). passie voor handel en verkoop ging over van vader op zoon en inmiddels is een vijfde generatie van zessen actief in het bedrijf. de broers bas en martin van zessen en hun zus jolanda, drie achterkleinkinderen van oprichter cees van zessen, werken er samen met diverse van hun kinderen. ook de echtgenotes van bas en martin zijn actief in de zaak.

visie en missie
onze historie kenmerkt zich door toewijding aan onze producten én onze klanten. de lijnen zijn kort; het contact is persoonlijk en gemoedelijk. zo werkt bevazet al ruim honderd jaar en dat werkt, zo blijkt. betrouwbaarheid en kennis van zaken vinden we erg belangrijk; onmisbaar zelfs. wij gaan voor een tevreden klant in het hele land, die met plezier onze bedrijfskleding draagt. zo simpel is dat. Bevazet bedrijfskleding (werkkleding) is een Hollands familiebedrijf dat in 1905 begon als detailhandelswinkel in Brandwijk (Alblasserwaard). Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot landelijk leverancier van comfortabele, kwalitatief hoogstaande en betaalbare bedrijfskleding.

‘Kan niet bestaat niet!’
Met ruim twintig medewerkers bedienen we een scala aan klanten (bedrijven en zzp’ers) in de bouw- en tuinsector, offshore-markt en zakelijke dienstverlening. ‘Kan niet bestaat niet!’ is al decennialang het motto van Bevazet en typeert onze houding en service. Samen met klanten en leveranciers zetten we ons volop in om aan de wensen van klanten te voldoen. Maatwerk leveren zit in onze genen.

Familiebedrijf
Bevazet is een echt familiebedrijf, en werd opgericht door ondernemer Cees van Zessen (1874-1948). Passie voor handel en verkoop ging over van vader op zoon en inmiddels is een vijfde generatie Van Zessen actief in het bedrijf. De broers Bas en Martin van Zessen en hun zus Jolanda, drie achterkleinkinderen van oprichter Cees van Zessen, werken er samen met diverse van hun kinderen. Ook de echtgenotes van Bas en Martin zijn actief in de zaak.

Visie en missie
Onze historie kenmerkt zich door toewijding aan onze producten én onze klanten. De lijnen zijn kort; het contact is persoonlijk en gemoedelijk. Zo werkt Bevazet al ruim honderd jaar en dat werkt, zo blijkt. Betrouwbaarheid en kennis van zaken vinden we erg belangrijk; onmisbaar zelfs. Wij gaan voor een tevreden klant in het hele land, die met plezier onze bedrijfskleding draagt. Zo simpel is dat.

Andere bedrijven uit categorie kleding

Waarom kiezen voor werkbroeken.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over werkbroeken.nl

Is werkbroeken.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over werkbroeken.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is werkbroeken.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: kleding

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar werkbroeken.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor werkbroeken.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.