Van mourik schoenen

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van van mourik schoenen. Lees de reviews en bezoek de website https://www.vanmourikschoenen.nl/.

Wat vind je van van mourik schoenen?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over van mourik schoenen

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

van mourik schoenen Review

Heb je nieuwe schoenen, laarzen, sandalen of slippers nodig? Herenschoenen nodig voor jouw werk of voor een uitje/bruiloft? In dat geval ben je bij Van Mourik schoenen aan het juiste adres. Je kan met vrijwel elk budget wel terecht bij Van Mourik en dat ook nog eens tegen de fantastische kwaliteit die aangeboden wordt aan producten. Heb je al ervaring met het bestellen bij Van Mourik of wil je eerste de beoordelingen en klachten hier lezen? Dan kan je dat allemaal op deze pagina bekijken!

Van Mourikschoenen review

Van Mourikschoenen is de ideale webshop voor het bestellen van schoenen, sandalen, slippers en laarzen als je echt fan bent van de merken Floris van Bommel en andere merken die bekend staan om hun kwaliteit van Nederlandse makelij. Van Mourikschoenen beschikt over vrijwel allerlei soorten schoenen en dit ook voor het gehele gezin. Van dameslaarzen tot aan herenschoenen tot aan sandalen voor jongens en meisjes. Het is allemaal mogelijk om dit te bestellen via de webshop van Van Mourik. Het bestellen gaat ook vrij eenvoudig, het enige wat we wel een nadeel vinden is dat de betalingsmogelijkheden nogal gelimiteerd zijn. Zo kan je niet via creditcard bestellen wat natuurlijk jammer is als je daar graag gebruik van maakt.

Van Mourik schoenen sale

Zodra er een schoenen sale is bij Van Mourik dan zullen we je hier informeren. Op dit moment is er geen sale beschikbaar.

Retourneren

Schoenen besteld via de webshop kun je retourneren in de winkel of via het postadres. Je dient de retour wel aan te melden.

Van Mourik Herenschoenen, Jongensschoenen, Damesschoenen, Dameslaarzen & meer!

Schoenen bestellen kan vrij eenvoudig, van herenschoenen tot aan jongensschoenen tot aan laarzen voor dames. Voor heren kan je de volgende merken bestellen: Australian, Harris, Jens7en, Melik, Pius Gabor, TOMS, Ecco, Floris van Bommel, Giorgio, Greve, PME Legend, Rehab, Sioux, van Bommel, van Lier. Ben je meer op zoek naar damesschoenen? Dan kan je daar voor de volgende merken terecht: MJUS, aQa, Ara, Caprice, Durea, Ecco, Floris van Bommel, Gabor, Hassia, Jenny by Ara, Panama Jack, Paul Green, Piedi Nudi, Timberland, ViaVai, Waldlaufer, Wolky. Kortom je kan eigenlijk wel van alles verkrijgen bij Van Mourik schoenen en dat maakt het zo aantrekkelijk om daar te shoppen. Of je nu een klein budget hebt of een groter budget, of je nu van klassiek houdt of dat je wat nettere schoenen wil: alles is mogelijk.

Betalen bij Van Mourik

Heb je de schoenen, laarzen, slippers of sandalen gevonden die je wil bestellen? Je kunt middels de volgende betalingsmogelijkheden bij Van Mourikschoenen betalen: iDeal, overschrijving of via rembours.

Rekeningnummer 566201178 ABN AMRO

BIC: ABNANL2A

IBAN: NL12ABNA0566201178 

Contact opnemen met Van Mourik schoenen

Wanneer je contact wil opnemen over de status van je bestelling of als je vragen hebt over een product of algemene vragen hebt dan kan je altijd contact opnemen met Van Mourik schoenen binnen de openingstijden. Contact opnemen kan via de volgende mogelijkheden.

Telefoonnummer: 078-69 124 79
Email: [email protected]
Postadres:

J. van Mourik & Zn.
Dam 40
2951 GB Alblasserdam

Openingstijden

Maandag: geopend van 13:00 - 17:30

Dinsdag tot en met donderdag: geopend van 9:00 - 17:30

Vrijdag: geopend van 9:00 tot 21:00

Zaterdag: geopend van 9:00 tot 17:00

Zondag gesloten.

Van Mourikschoenen reviews en ervaringen

Heb je al schoenen, laarzen, sandalen of slippers weten te bestellen bij Van Mourik en hoe heb je dit ervaren? Laat ons jouw review, ervaring of klacht over Van Mourik schoenen weten middels een review te schrijven via het formulier. Daarmee help je toekomstige bezoekers om een goede keuze te maken en ontdekken wij hoe betrouwbaar Van Mourik is als schoenen webshop.

Andere bedrijven uit categorie schoenen en laarzen

Waarom kiezen voor van mourik schoenen?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over van mourik schoenen

Is van mourik schoenen betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over van mourik schoenen. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is van mourik schoenen actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: schoenen en laarzen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar van mourik schoenen te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor van mourik schoenen 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.