Pricewise.nl

Scoort een 5.0 van de 5 sterren, uit 2 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van pricewise.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Pricewise.nl.

Wat vind je van pricewise.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over pricewise.nl

Elders, hoogeveen

Prima alles voor elkaar weten te krijgen

Zorgverzekering overgesloten en ging makkelijk

1 jaar geleden gepost

Wouter

Auto verzekering

Eenvoudig en snel geregeld, goed verzekerd op weg!

over 1 year geleden gepost

Expert review

pricewise.nl Review

Besparen op je vaste lasten is altijd interessant! Via de vergelijkingssite Pricewise kun je verschillende diensten vergelijken en zien of je kunt besparen op je vaste lasten. Zo kun je energie, verschillende verzekeringen zoals auto, inboedel, zorgverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook kun je deals vinden voor je internet. Hoe betrouwbaar en goed is Pricewise? Lees op deze pagina hoe Pricewise precies werkt, wat je kan verwachten en wat reviews en ervaringen van andere gebruikers met Pricewise zijn!

Waarom kiezen voor Pricewise?

 • Je hoeft zelf losse verzekeringspolissen of energie leveranciers aanbiedingen door te pluizen
 • Je kunt op een eenvoudige manier (door het vergelijken en overstappen) je vaste lasten verlagen - gemiddeld bespaart men tot wel 400 euro per jaar!
 • Je gebruikt maakt van een onafhankelijke, goede vergelijkingssite om zo de beste deal te vinden 
 • Je kunt terecht voor de meest uiteenlopende producten van energie, internet en tv, lenen en verzekeringen
 • Pricewise kan interessante kortingen afdingen die jij als "simpele" consument niet krijgt 
 • Behalve alleen het aanvragen van bijvoorbeeld je zorgverzekering, vind je ook enorm veel informatie over de zorgverzekering zodat je gelijk op de hoogte bent waar je op moet letten en wat belangrijk is om te weten
 • Je ontvangt exclusief bij Pricewise de gratis ontgevallendekking - hiermee krijg je tot € 10.000,- uitgekeerd na een ongeval

Ongeacht welke product je wil vergelijken, je dient altijd een aantal basis gegevens in te vullen zodat Pricewise je kan voorzien van de beste resultaten

Hoe werkt overstappen via Pricewise

Overstappen van leverancier wordt via Pricewise zo makkelijk mogelijk gemaakt. Per categorie is de werkwijze bij het overstappen iets anders. Stap je over naar een nieuwe energie leverancier, dan ontvang je binnen 2 weken bericht van je nieuwe energieleverancier. Je hebt 14 dagen wettelijke bedenktijd en kan de energie aanvraag kosteloos annuleren mocht je je bedenken. Na de 14 dagen wordt het oude contract opgezegd en ben je officieel overgestapt.
Bij een autoverzekering gaat de nieuwe auto verzekering binnen 5-10 minuten in, dit is een voorlopige verzekering. Binnen 1 werkdagen hoor je of de nieuwe verzekering goedgekeurd is, ook hier heb je 14 dagen bedenktijd. Je dient je huidige autoverzekering zelf te beëindigen!

Als je voor 1 januari overstapt naar een nieuwe zorgaanbieder, zegt de nieuwe zorgaanbieder je oude zorgverzekering op. Zeg je zelf je zorgverzekering op heb je de tijd tot en met 31 januari om over te stappen. Ook bij de zorgverzekering heb je 14 dagen bedenktijd om de verzekering kosteloos te kunnen opzeggen.

Overstappen op een nieuwe internet of tv aanbieder gaat net zo makkelijk. Na het kiezen van de beste deal ontvang je binnen een aantal dagen een welkomstpakket. Toch niet tevreden? Je kunt binnen 14 dagen kosteloos je nieuwe contract opzeggen.
Vergelijken van geld verstrekkers is ook mogelijk via Pricewise. Zodra je een aanvraag voor een lening hebt gedaan ontvang je binnen een aantal werkdagen een offerte. Na het tekenen van het contract heb je alsnog 14 dagen bedenktijd. Als je je bedenkt moet je het geleende bedrag en rente uiteraard wel terugbetalen.

De commercial van Pricewise heb je vast weleens op tv voorbij zien komen

Wat is Pricewise?

Pricewise is in feiten een website waar je terecht kunt om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken. Verzekeringen uitzoeken en vergelijken is vaak zware en saaie materie en dat is iets wat je aan specialisten moet overlaten. Pricewise heeft het voorwerk al gedaan zodat jij alleen maar in hoeft te voeren wat jij belangrijk vind, vervolgens komen de beste aanbieders voor energie, verzekeringen, internet en tv of leningen uit de vergelijking rollen. 
Pricewise verdient haar geld via eenmalige provisies die ze ontvangen van verzekeringsmaatschappijen. Dit beïnvloedt niet de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid van hun vergelijkingen en adviezen. Verzekeringen waar Pricewise geen samenwerkingen mee heeft woorden ook meegenomen in de vergelijking, zodat jij als consument het meest betrouwbare beeld hebt. 

Elektrische fietsen vergelijken

Wist je dat je bij Pricewise ook elektrische fietsen kunt vergelijken? Elektrische fiets of e-bike is een fiets met motor en accu. Je hebt tijdens het fietsen dus ondersteuning, wat dus makkelijker trapt. Via de vergelijker van Pricewise is het nu mogelijk om ook elektrische fietsen te vergelijken. 

Pricewise betrouwbaar?

Ondanks dat Pricewise een vergoeding krijgt per verkochte verzekering, zie de alinea hierboven, is Pricewise in onze ogen wel betrouwbaar. Wij vinden Pricewise betrouwbaar omdat hun vergelijkingen niet alleen beperkt zijn tot de verzekeraars waar ze een samenwerking mee zijn aangegaan. Mocht dat wel het geval zijn dan zou men kunnen zeggen argumenteren dat Pricewise de verzekeraar die hun de meeste commissie betaald het beste aan prijst. Gelukkig geeft Pricewise zelf ook aan dat dat niet het geval is en dat de vergelijkingen onafhankelijk zijn en niet beïnvloedt worden door financiële beloningen. Je kunt meer over lezen op hun site https://www.pricewise.nl/verzekeringen/hoe-werkt-verzekering-vergelijken/

Pricewise wordt regelmatig als bron of expert geciteerd in gerenommeerde media

Voordelen van Pricewise

 • Een zeer prettig werkende site waar je binnen een paar klikken eenvoudig ziet welke deals voor jou interessant zijn (Pricewise heeft meerdere jaren de website van het jaar verkiezing gewonnen en dat is niet voor niets!)
 • Scherpe deals, je ziet op Pricewise kortingen die je zelf niet uit kan onderhandelen!
 • Overstap hulp; wil je overstappen van provider maar zie je er tegenop? Pricewise helpt je gratis met een coach.
 • Op elke aanvraag heb je 14 dagen bedenktijd om je nieuwe contract kosteloos te ontbinden
 • Gemiddeld bespaar je minimaal 300 eur

Contact met Pricewise

Het telefoonnummer van Pricewise is 088-66 99 000, dit nummer is op werkdagen te bereiken van 9 uur tot 17.30 uur. Wil je liever een whatsapp bericht sturen, dat kan naar 06-14 45 86 41.
Via hun contact pagina kun je het contact formulier invullen indien je contact per mail wil.
Via PriceWise kun je altijd op een eenvoudige manier in contact komen met de klantenservice

Pricewise reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Ben jij overgestapt van (energie) leverancier via Pricewise? Is dat zo soepel gegaan als men aangeeft? Of heb jij een nieuw telefoon en tv internet afgesloten via Pricewise?
Met jouw review kunnen we toekomstige overstappers informeren over de service en betrouwbaarheid van Pricewise! Deel jouw review! Samen komen wij er achter of Pricewise een betrouwbare vergelijkingswebsite is. 

Waarom kiezen voor pricewise.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over pricewise.nl

Is pricewise.nl betrouwbaar?

Er zijn 2 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over pricewise.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is pricewise.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector energie en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar pricewise.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor pricewise.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.